reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ożywienie nastąpiło hura hura hura :D Żużaczku pięknie z tym piekłem Ci wyszło. Dobrze że z drogi nie zboczyliści i do piekiełka nie wstąpiliście.
kalina zazdroszczę już teraz nawet zdjęc nie muszę oglądac.

Kupiłam na Allegro automat do chleba. Dzisiaj spróbuję coś zrobic tylko mam mały problem nie wiem co. Mieszanki nie mam więc wyszukuję przepisów jeśli macie coś sprawdzonego to bardzo proszę.

Mały przez miesiąc przybrał 100 g chyba się zapłaczę na śmierc. jest w miarę wesoły w nocy budzi się na karmienie 3 razy a jeśc nie chce.

Iza za to się jakoś uspokoiła. Po 6 godz spędzonych na podwórku chyba nie ma sił dokazywac.

U mnie to wszystko. Pewnie niedługo znów wyjedziemy nad jeziorko.
Pozdrawiam

reklama
babeczki-może wcześciej o tym pisałyście, a może nie-jaki jest dobry pediatra w \białymtoku bo tu u nas to raczej nieciekawi

Ewa powiedz co się dzieje może chociaż ustnie coś pomożemy. My mamy dobrą pediatrę ale czy będzie Ci się chciało z Augustowa dojeżdżac do lekarza? Jeśli jest bardzo nieciekawie mogę Ci poda namiary na lekarza który prywatnie przyjmuje i w weekend pewnie też pracuje. On jest ordynatorem oddziału w szpitalu DSK. Przy Izie nam dużo pomógł w szczególości jak byłam z nią w w szpitalu. W obrębie Białegostoku przyjeżdża na życzenie do domu pacjenta. Dostałam namiary od swojej koleżanki która jest nim zachwycona. Ale może nie jest tak źle jak myślisz. Najlepiej napisz co się dzieje. Państwowo my chodzimy na Nowosielską do dr Jemielity. Jak co dam namiary tel jesli jesteś zainteresowana

nie nie kochane, na razie nic szczegolnego...
no poza odparzeniem.... na jednej stronie pupci i na drugiej w okolicach dziurki ma tak po 2 cm dlugosci i 0,5 cm szerokosci odparzenie,
nie pomaga: suducrem, linomag, tormentiol, alantan..... teraz jestem na robionej masci... na razie sie nie powieksza ale i nie zmniejsza....
a pediatra tak na wszelki wypadek dobrze miec namiary w razie czego, zeby potem nie panikowac

dzieki agak, jak mozesz daj mi na priva te namiary, jak bedzie trzeba to i do bialegostoku pojade byle maluszka do dobrego lekarza zaprowadzic, zeby mu conajmniej nie zaszkodził

A ja chyba we wtorek do Bialska znowu pojade. Bo mama z Bogucha do Supraśla, a ja z małym potworem "nie wytrybię" >:(. Mielismy go szczepic, bo i tak ponad miesiąc opóźnione ma szczepienie (ostatnie) ale zadzwoniłam do naszej dr. a ona odradziła szczepienia przy takich upałach i mamy czekać do sierpnia.
Może w końcu do Kaliny dotrę??

Agak, za malo maki. Drożdzy suchych łyżeczka czubata na chlebek. Musisz wypraktykowac, u mnie tez najpierw byly zakalce...Maka tez jest wazna- zytnia jest za cięzka. Odwagi, uda się!
A to my na wakacjach.

img18pq0.jpg

wstawiłam drugi, niestety zapóźno przeczytałam Twojego posta i znów dałam mąkę żytnią. Pewnie znów nic z tego. W jakiej części Makro kupuje się mieszanki do maszyny?

reklama
A ja segreguję ciuszki ::) ;D według wielkości i te większe gdzieś schowam, a mniejsze zostawie pod reką, że by potem nie zgłupieć nad stertą ubranek ;)
Agak, zyczę udanego chlebka :)
Kalina, Żużak, witajcie po wojażach! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry