reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karm piersia nawet co 5 minut....oby to nie żółtaczka, hehe w piatej dobie...
A kupy dzidziusia są bardzo rzadkie....nieregularne...w każda pieluche jak robi to normalne. Uklad pokarmowy jest tak niedojrzaly, że ulewanie, wymiotowanie, kupy, kolki, czkawki, wszystko to masz w obfitości. Poczytaj sobie na forum nasze posty sprzed 10 miesięcy....zobaczysz ile tam rózności.
Esputicon szedl butelkami, teraz za to normalnie. Mnie mpocieszano ze pierwsze 3 miesiące są najgorsze... ;D

A ja sosik z borowikow zrobilam, smietanowo-ziolowy, Tatulo nazbierał i przywiózł.
Do tego kurczak i ziemniaki w mundurkach....

Robimy z tesciową jablka...już czwarty garnek sie gotuje. Potem w sloiki pod gumke i bedzie na szarlotke.
Pycha...z imbirem i cynamonem i gozdzikami...do jednej porcji cukier trzcinowy dalam, zaraz z tego ciasto zrobie. Spadam pisać, mam pol godziny jak Jonuś spi.

Lejąca, jasnobrązowa, wcześniej inne robiła, kolor podobny, ale konsystencja inna. Cała była zalana i bardzo było słychać jak robi. Od dwóch godzin wogóle nie śpi, marudzi, płacze.

O matko Gosik nie mam pojęcia jak Ci pomóc :( Bo ja wiem, przeczekaj .... Jak chcesz dam Ci nr do mojej bardzo fajnej położnej, myślę, że Ci nie odmówi porady przez tel.
Nie panikuj, na początku wszę dzie doszukuje się jakiejś nieprawidłowości, wszystko jest nowe i czasem straszne.

Właśnie ją nakarmiłam, tatuś ululał i zasnęła. Na razie bez paniki. Ja też zjem i się zdrzemnę, pomimo że w domu sajgon. Może nie powinnam jeść rodzynek?

reklama
Eeeeetam sajgon, artystyczny nieład po prostu ;D Są ważniejsze rzeczy niż czyste mieszkanie, w Twoim przypadku odpoczynek :)
Może to i rodzynki, zalety karmienia piersią, wieczne kombinowanie co zjeść żeby dziecku nie zaszkodziło i co ja zjadłam takiego, że malucha boli brzuszek ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry