reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anetka75 pisze:
Hej! Wczora byliśmy na grzybach. Nazbieraliśmy całkiem sporo maślaków i do dzis nie mogę doczyscić rąk. Może macie jakiś sprawdzony sposób, bo cytryna i szorowanie pumeksem nie działa.

wygotować >:D >:D >:D

ja prasuje i piorę w 40.
przedtem prałam w 60. Prasowanie nie tyle jest wymogiem higienicznym, co ubraka sa milsze i bardziej miękkie. szwy rozprasowane sie nie odciskaja. jejku... jak ja sie ciesze. że Witek ma roczek......
czy sterylizacja w polsce jest legalna?? >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
Oj tak Kalinko, do pracy, do pracy. Napisałam plan rozwoju, ale nie za bardzo mi się podoba. Te rozporządzenia są tragiczne, nie wiadomo co w nich pisać. Muszę jeszcze pogłówkować, tylko kiedy?
Przede mną jeszcze prasowanko, i kiedy tu myśleć o rozporządzeniach???? >:D

W firmie męża zawiesili wypłaty, nie mają z czego zapłacić pracownikom, ciekawe z czego opłacimy rachunki (już dawno po terminie). Na koncie -990 zł, zostało 10 zł. Więcej nie możemy wziąć. Chyba jedynym wyjściem będzie pożyczka od znajomych. Wypłacą to oddamy. Jestem wściekła!!!!
A miałam kupić nową torbę do pracy i buty, tak jak Ty Kalinko, a tu proszę, nie ma za co i d..a blada :P. Jak ja się w pracy pokażę. Nawet stare buty nie nadająsię na wyjście do pracy.

Dziecko wykąpane( było trochę płaczu, bo dzisiaj śmielej sobie poczynaliśmy :) ) najedzone i śpi. Ja też wykąpana i senna, mąż bawi się aparatem, czas się trochę zdrzemnąć. Kolorowych, dzidziowych snów :)

Mania, koszmarnie. Współczuję. Czemu zawiesili? Jak tak można zawiesić?
Niesety ja też naruszyłam debet.....licze na męza pomoc. Zawsze możemy też babcię z renty obebrać.
Żartuję.
Może odwieszą te wypłaty? Powinni prezesa zawiesić. na rei albo za ratuszem.
Żużaczku twój problem jest też moim.... ;D

Spadam już chyba w pościel....
Jutro ma lac optymistycznie, a u nas mieli robotnicy garaz murować....
zobaczymy.
W każdym razie jutro placki ziemniaczane i lasagne.
I barszczyk...aaa...ziewa mi się.
Chyba chcę fryzurę zmienic...dojrzewam do postopniowania z grzywką...zobaczymy...aaa...ziewa mi się ...
spadam.
Dobrych snów. ;)

reklama
mania78 - mam nadzieję, że szybko wypłacą zaległe pobory. Kurcze, to strasznie cięzko tak czekać z nożem na gardle, znaczy na debecie.
Kalina - często zamawiasz z bonprixu i quelle? JAkiej jakości ciuchy przysyłają? Nie martw sie 44, zawsze mogło być gorzej ;D 54? Ja jak patrzę w lustro to coraz większe mam watpliwości, czy po porodzie wóce do dawnej sylwetki, a ja do szczuplutkich nigdy nie należałam, a więc teraz - wieeelka ze mnie ciężarówa
Heh, pranie ręczne zrobiłam, potem jeszcze pumeksikiem no i ręce jakoś sie odczysciły ;D Na szczęscie obyło sie bez gotowania ::)
Jakiegoś doła łapię... Nie mogę na siebie w lustrze patrzeć. Wsyzstko mnie przygnębia... Wczoraj jak mi uciekły autobusy, to myślałam, że usiadę na chodniku i sie rozbeczę. Z mężem wieczorkiem też sie poprztykałam. Diablica ze mnie wychodzi. Zwalam wszystko na hormony, ale już sama siebie mam dość :-[. Też miałyscie tak? Powiedzcie, że to normalne w ciąży bo ja już się zastanawiam, czy moze ja się w zrzędę zmieniam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry