reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja zamierzam czyścić pępek patyczkiem i spirytusem, tylko to jest takie zasklepione, że nie wiem co tam czyścić. Trzeba odchylić skórkę od tego fioletowego? Mama dzisiaj wpadnie to może mi pokaże i resztę też, bo wkońcu ma dwie córki ;D A poza tym położna powinna się pojawić na dniach. No dobra, położę się na chwilę. Acha, dzisiaj- jutro będziemy mieć aparat cyfrowy, jż dziś przyszła przesyłka, ale nie miałam gotówki, bo Wojtek pojechał wypłacić, więc odbierzemy paczkę potem. I zacznie się szał zdjęciowy ;D Już się cieszycie? ;D ;D ;D

reklama
Rozumiem, że się cieszycie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale kupa była! ;D ;D ;D No i trochę płaczu, bo mama trochę nieporadna jeszcze ::) Teraz zjadła aż po sam nos i tatuś trzyma ją żeby jej się odbiło :) Zosia już zarejestrowana, legalna obywatelka :D

Gosik i Zosieńko witajcie w domciu!!!! Moja położna, kazała kupić zwykły spirytus i nim przemywać, pdobno szybciej odpada kikut.

Żużaczku ja mam namiary do dobrego endokrynologa, leczę się u niej od ponad 10 lat. Ma u siebie USG i sama je robi, wogóle ok babeczka. tel. (085) 74 44 866, przyjmuje na Krakowskiej, za byłym szpitalem dermatologicznym, adres ul. św. Rocha 3. dr Anna Bołtryk.

Kalinko moje pisanie na razie stoi i sapie (czyt. nic od ostatniego razu nie napisałam). Myślałam, że popisze trochę dziś, ale Mikołaj wstał po godzinie spania i nie zdążyłam.

Przed wczoraj Miruś nazbierał grzybów, dziś rano wróciliśmy z wojaży i od razu stanęłam do gotowania. Nasze menu na obiad: zupa grzybowa, ziemniaczki z sosem grzybowym i sałatka z pomidorów. Na kolację będą smażone grzybki.
Miałam upiec jakieś ciasto z jabłkami, ale nie mam jak.

Mikołąj ma straszne ciężkie kupy i robi je dosyć żadko. Jutro idziemy na szczepienie, zapytam lekarki.

Ja już mam rozpiske zadań na paragrafy, teraz dobieram formy realizacji....
chce na czwartek mieć szkic, żeby pokazać dyplomowanej koleżance, niech rzuci okiem. ;D
A dajesz mu tarte jabluszko? Dobre na kupowe sprawy.

Mania, tak jak pisała Kalina. Tarte jabłko i jeszcze kleik kukurydziany ułatwia kupanie :)

Gosik ,a co to za kupa ... Poczekaj aż mięsko zacznie jeść ( mój małżonek wychodzi) A potem jeszcze spierniczać z gołym tyłkiem :) Dojdziesz szybko do wprawy :) Ja swoją mała z samego siusiu i bez jej wygibasów przewijam w 25 sekund :)

Przypomniało mi się coś o pielęgnacji babeczek, że raczej pudru się nie zaleca :)

No to chyba mamy złapaną pierwszą infekcje przedszkoną :( Iza zaczęła kaszlac jak gruźlik, najdziwniejsze że nic innego się niedzieje. Mieliśmy dzisiaj do pediatry jechac ale mąż w pracy wróci poźno wiec pewnie jutro się wybierzemy. Dzisiaj w Izy grupie było 4 dzieci z Izą. A teraz jeszcze ładna pogoda to co będzie jak zacznie się słota? No nic zobaczę co jutro powie lekarka. Patryka dzisiaj zaprowadziłam do fryzjera. Pół głowy siedział cicho jak myszka i patrzył co pani działała z jedgo włoskami natomiast druga połowa to była droga przez mękę tak sie darł.
Musicie mnie nuuczyc wklejac zdjęcia juz tyle razy Wam obiecywałam cos wrzucic i nigdy nic mi nie wyszło. Ale to będzie trudna sprawa bo ja jakos tego nie kumam.

Gosik, co powiesz na fajny dresik dla Zosi???
imaskeletonmg0.jpg

A może cos praktycznego na raczkowanie? Przy okazji wyfroteruje...
rbabywipera5.jpg

Albo nauka jazdy...
48259fp4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry