reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

mania w piers sie biję, że nie podziekowałam nawet. Spisałam oczywiście!!!! Dzieki stokrotne!!leczyłam się u niej w kolejowej i potem nie mogłam jej odnaleść

kalina jejku jak ja na ciebie czekam. Cos nam sie porobiło w naszych serduszkach.... przestajemy sie rozumiec z Tomkiem :(

reklama
gosik mnie nie bolało, nic a nic. Troche wczesnie ci je zdjęła, to może dla tego?? Mi po tygodniu zdejmowali (po naturalnym porodzie)

Kolejna kąpiel za nami...ufff,puff. Ale się zmęczyłam. Na razie pozostaje dla nas tajemnicą jak jedna osoba może wykąpać dziecko ;D
A co do tych szwów, to byłam pozszywana taką grubą, sztywną żyłą. Położna popatrzyła i pokiwała głową stwierdzając:"W psk pani rodziła, oni tam takie szwy okropne zakladają." Miałam takie odczucie jakby mi spowrotem skórę rozcinała, ale dość już o tym, nie będę Was męczyć :) Teraz za to jaka ulga :D :D :D jak mnie już te żyły nie kłują, juz prawie normalnie siedzę.
Spróbuję wkleić jakąś fotkę :)

A no właśnie, czemu tak wczxeśnie, która to doba? A może 5, bo ściągają w 5 dobie.

Mikołaj jeszcze nie śpi, za każdym razem jak uśpionego odkładam do łóżeczka, budzi się i płacze, uspokaja się na rękach, przed chwilą uderzył w klawiaturę i przeniósł kompa w stan wstrzymania. Ciekawa noc przed nami. ::)

Miały być zdjęte w 5 dobie, a dzisiaj szósta, więc na pewno nie za wcześnie, ale zostawmy juz ten temat. Niezbyt fascynujący ;D Znaczną różnice czuję teraz na korzyść i to najważniejsze :)

Gosik u nas to tatuś od samego początku jest od kąpania :) Ja się nie mieszam, chyba że muszę bo tatusia nie ma. Podobno dzieci lubią silne, pewne  ręce taty :)

Jezu, ja z tą swoją gwiazdą więcej na spacer nie pójdę :D Ludzi zaczepia, dzieciakom chrupki rozdaje. Kabaret :) A ile nowych znajomości  ;D

mania współczuję. Marta po kąpieli zasnęła w 3 min. i mam już wolne  ;D

Ja chcę zdjęcia Zosieńki ;D ;D ;D Nie pogardzę też fotkami Izulki i Patrysia ;D ;D ;D
;D ;D ;D ZDJĘCIA ZDJĘCIA ZDJĘCIA ;D ;D ;D FOTKI FOTKI FOTKI ;D ;D ;D

reklama
Do góry