reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No, chwila spokoju, nawet ja się troche zdrzemnęłam. Minia, prawie nic nie jem ;D Postanowiłam ograniczyć dietę do kilku "bezpiecznych" produktów i potem stopniowo ja rozszerzać, wprowadzając po jednej rzeczy, bo inaczej w życiu sie nie połapię. Ale na razie nie widzę żadnej poprawy. Trzeba czekać. Tylko co do produktów "bezpiecznych" istnieją różne teorie i wątpliwości. Wszyscy zgodnie wymieniają indyka, ryż i ziemniaki, oliwę z oliwek. Ale długo tak nie pociągnę ;D Jem oprócz tego marchewkę, buraczki, pieczywo, wędline z indyka,pierś z kurczaka, gotowane jabłka, drożdżówkę, kaszę mannę(bez mleka), rybę(ale i ją chyba na razie odstawię). Piję zbożówkę, koper włoski , melisę i wodę. Ale to wszystko dopiero od dwóch dni, więc trzeba poczekać.
Żużak, szkolenia dla dzieci, zwłszcza komendy:"leżeć" i "zostaw" ;D ;D ;D hehehe
Dalka cudna! :)
Przyszedł W., więc troche odpocznę, ufff. A tak na marginesie to donoszę, że on nas podczytuje :D

reklama
Gosik powiedz W. , że zamiast podczytywać, niech coś napisze o swoich wrażeniach itp.  ;D

Jutro na bank będzie padać, bo mój mały barometr (czyt. Marta) śpi dziś jak suseł, zaczynam się nudzić

Gosik, co do podczytywania....moja rodzina alergicznie już reaguje, chcialam chlopakom zrobic zdjęcie w wannie, wiesz, 3 synków razem, a starszy na to, zaslaniając się gabką: zaraz do baby boom wyslesz! ;D
No wiec moj starszy synek tez zawsze mi czyta przez ramie i glosno komentuje co ciekawsze posty...a mąz czeka na wieczorne sprawozdanie, co u kogo slychac. No wiec nie dziwie sie twemu mezowi wcale. Niech napisze czemu czolg mial cos wspolnego z faktem, ze nie potrzebujecie fotelika. Bo nadal nie kumam.
;)

Gosik koniecznie odstaw rybe i drożdżówkę, ryba uczula a drożdżówka ma mleko w sobie. Aha no i jeszcze jedno sa dzieciaczki uczulone na gluten który je mama :( więc odstawienie mleka może nic nie dać. Ale nie chce straszyć. A może ona poprostu się nienajada? A uszy sprawdzili jej w przychodni? Może ma zapalenie ucha? Jeśli ją kolka tak męczy to może potrenuj z nia rowerek, na zmine delikatnie przyciągaj na zmiane nóżki do brzuszka, masuj brzuszek zgodnie z ruchami zegara i układaj na brzuszku. Wypróbuj czopki viburcol, z herbata koperkowa uważaj ja sama wypiłam i Iza wrzeszczała jak opętana. Ja chyba trace mleko. Nie wiem czy to ze zmęczenia bo Patryk nie chce spac w nocy tylko się budzi co chwilka czy poprostu już czas odstawic Małego bo organizm sam walczy o swoje. Jesienna pogoda doprowadza mnie do rozpaczy spac mi się chce a tu jeszcze cisnienie do dupy. Ehhhhhhhh jestem zmęczona

Spokój na domowym froncie. Trzy sztuki synów śpią, mąz w pracowni komputerowej, teśc chrapie, teściowej nie ma ( na plotach u przyjaciółki).
Pracowity dzionek wolno sobie żegluje w siną dal.
Moja rodzina zjadła na kolację 20 owsianych bułeczek, które im w przypływie dobrego serca upiekłam po południu. :D
Zastanówcie sie, jak chcecie mieć liczna rodzinkę. ;)
Uuu..teściowa wraca. Słyszę drzwi. pewnie będzie chciala pogadać. Ona uwielbia gadac i nic jej nie zniechęci. W poczekalni u lekarza wszystkich pozna w 1 minucie, w 2 minucie ich zyciorysy, choroby, krewnych, adresy i przezycia z poprzednich wcieleń. Prześwietlas bez rentgena. ... ;D ;D ;D

reklama
No to robimy liste obecnosci na 4 sobotę września? To będzie 23?Kto by mógł wtedy do Gosika?
1. Kalina ( na dwie godzinki, dłużej nie, bo mam dojazd w osobie męża i nie będzie siedzial w samochodzie pod blokiem)

Aha i Gosik daj namiar na ten fotelik....znaczy krzeselko do karmienia. Chyba że chcesz cos innego, przemysl do niedzieli i nie znęcaj sie nad nami. Linka prosimy!

Dobrych snów. Miękkich poduszek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry