reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jonatanku!!!
Szczere i proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia.
Wiele uśmiechó
w , a mało żałości,
długich lat życia w szczęśliwości.
Dobrego zdrowia i pomyślności,
jak najmniej smutków, dużo radości.
Dużo przygód, morza wrażeń,
moc słodyczy, nic goryczy

Tego Tobie Ciotka Anetka życzy
:tak:

Rymy częstochowskie, ale życzenia szczere!!!

reklama
Sto Lat Sto Lat Jonatanku!:-d Ciocia Klocia Dopiero Wstała, Nawet Się Dziś Wyspała, śle Ci Gorące życzenia

Gosia I Zosia Mała

:-d :-d :-d

[size=+3]Jonatanku w dniu Twoich urodzin !!![/size]
:-):-)Jeden miś na smutki :-):-)​
nasmutkifd4.jpg
:-):-)Drugi miś słodki :-):-)​
sodkiry8.jpg
:-):-)Trzeci miś z urodzinowym prezentem :-):-)​
prezentna0.jpg

jestesmy wzruszeni.
Jestesmy zachwyceni.
Przejeci i wniebowzięci. krowa przecudownosmiesznorozczulająca. wszystkie rymy tez. Napisze wiecej wieczorkiem i dam fotke..pa pana razie

Kochany Jonatanie w tym szczególnym, jedynym dniu w tym roku kiedy okazałao się, że malutki Jonatanek jest już dużym Jonatanem, życzę Ci aby zachwyt i radość z poznawania tego świata pozostały w Tobie na zawsze. I dokładam do tego jeszcze jedno życzenie, abyś zawsze miał wokół siebie mądrych i dobrych przyjaciół.
Jak dobrze, że jesteś wśród nas!

Oj, Magdalenka. Ty jak cos powiesz...gdzie widzisz tego dużego Jonatana? Jęczy rozdzierającow kojcu, bo zabrałam się za arkusze ocen...wypelniam na nowo dla nowych uczniów....i zjadłam tabliczke czekolady, serio, cos mnie naszlo. Jogurtowa, Wedla. Zdjęci NIE MAM, bo sie wyładowała bateria w aparacie, zreszta impreza będzie w niedziele, dzis taki sobie zwykły urodzinkowy dzionek. maluch dostal organki, dress moro i gotówke na pampersy. :-)
Teściowa wekuje grzyby, mąz w pracy ( zawsze jest w pracy) dzieci bawia się ze stadkiem dzieci z sasiedztwa w piratów. Starszy z podartej koszuli ojca zmaścił sobie za pomoca nozyc, igły i nitki strój pirata, lata po podwórku z rozchełstana piersia i błyskiem w oczach. twierdzi że jest kaprem i kapruje dla Anglii. Bogiem a prawda nie wiem co, jakies hopki wyczynia po deskach na budowie, porwal mi kawałek kuaka i zbiegł znowu na deski. Średni bawi się w naukowca, pytam jakiego, a on na to " genetycznego".
Normalnie ciarki mnie przechodzą. :-)
Jonatan w kojcu....mniam, dobra ta czekolada....
zycie pędzi naprzód, co dziewczyny?
Jutro mam badania do pracy, jade do hajnówki pobrać krew.
No to pa na razie.

Pracujecie? Gawędzicie z mężami przy herbatce?
Ja napisalam 9 arkuszy i ostanowiłam sie odprężyć.
Jonus slodko chrapie, wykapany i nassany. Chlpcy starsi maluja pastelami, kupiłam im olejne i cos czuję, że do jutra zedra je na amen.
Ide na kanapke i tea. Skrobnijcie pare słów jak minął dzionek. Shoomna_a, fajny awatarek. :-)
Kupiłam sobie jedwabny, brązowy pasek i teraz kombinuje do czego nalożyc...papa ide jeść.

No to smacznego:happy: Ja też wcinam właśnie to co zwykle- kanapka z piersią z indyka:cool2: Dobija mnie ta dieta już. Tak się zastanawiam czy ja się potrzebnie tak męczę. Może spróbuję jakiś jogurt i zobaczymy co będzie:confused: Jutro idziemy na szczepienie to zapytam sie lekarki kiedy mogę próbować rozszerzać jadłospis. I tak pewnie nic mądrego mi nie powie. Jak nie spróbuję to się nie dowiem.
Kalina, a ja się tyle zastanawiałam co może oznaczać słówko "ług". Występuje w nazwach miejscowości i zawsze mnie to zastanawiało:happy: A tu proszę, w najmniej spodziewanym momencie sie dowiedziałam.
Byłam dziś u ginekologa i pięknie mi się wszystko zagoiło.
Donoszę, że zostało mi już tylko 4 kilo do zrzucenia:-)

Kochany Jonatanku, z całego serca życzymy Ci dużo zdrówka i uśmiechu, jak najmniej smutnych chwil, byś rósł na pociechę i chwałę swoim rodzicom! Buziaki, buziaki, buziaki...Życzenia trochę późne ale szczere. Wybaczcie ale nie mam takiego talentu do wysławiania się jak Wy, ja to taki ściślak jestem. Jak coś mam napisac to potrafię najwyżej w paru słowach, cóż taka moja natura. Kalinko, Ty to jak napiszesz to aż koszula od łez mokra, kocham Cię za to. Jesteś cudowną kobitką!!!!Żużaczku, cudownie, że wyjazd udany. Od razu humor Ci się poprawił. Moje maleństwo jakieś marudne od paru dni, może jedynki górne idą????? Na dole już ma 4 zębole. Budzi się w nocy po kilka razy,a mama po pracy jak cień chodzi. Jutro jadę na pogrzeb ojca mojej uczennicy. Nie lubię pogrzebów, ale wypada być jako wychowawcy.Miłej nocki kochane, idę sprawdzać kartkówki i klasówki.

reklama
Do góry