reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Wkurza mnie to, że nie mogę podzielić ani pogrubić tekstu, nie mówię już o buźkach. :(((((((
mania musisz wejsc do szybkiego menu na samej gorze, wejsc do edycji opcji i tam na samym dole jest napisane pozostałe opcje i pozstalae opcje na samym dole strony i pisze interfejs edytora postów i musisz zaznaczyc zaawansowane
a co do emotkow jeszcze jesli odpowiadasz z szybkiej odpowiedzi i chcesz miec emotki naciskasz idz do zaawansowanych i juz widac emotki

dzisiaj dzionek minal na lenieniu sie
mialam jechac do hajnówki do domu bo ma mi uszyc pani marynarke i spodnie z materialu
ale niestety ma taki material co sie gniecie i sztruks
nie chce sie gniecacego materialu a ze sztruksu mam
chcialam z dzinsu
poszukam moze znajde
czekam na przesylke ze sklepow co by robic zaproszonka
jak tylko cos zrobie to sie wam pochwale
musze sie zaczac uczyc do poprawek ale nie moge sie zmotywowac niestety :(
no nic dobrej nocki papa

reklama
Mania mnie też wnerwia to,że nie mogę wstawić buźki, pogrubić tekstu itp. Wiesz ile się musiałam napociś, żeby życzenia dla Jonatana nie były napisane "ciurkiem" ..... Joasiah, to co piszesz nie działa, ja też umiem czytać i mam wszystko według instrukcji, która gdzieś tam jest na stronie :-) To chyba wina przeglądarki, za stare mamy mańka :-( Dobrej nocki kobitki :-)

Joasiah, powodzenia w nauce życzę. Najgorsze, to się zmobilizować...
Minia, ja nie mogę zmienić ustawienia, by można było do mnie wiadomosć na priv wysłać. Zapisuję zmiany i figa, nic się nie zmienia.
Kalina, tój spokójducha wpływa kojaco i na moje samopoczucie:-)
Gosik, cieszę się, że wszystko wraca do normy:tak:. Ja juz mam +15, więc może i u mnie z czasem spadnie? Ucałuj Zosieńkę od cioteczki i połaskocz od Madzi:happy:
Mania, a moze zęby idą, a może pogoda niesprzyjająca. Trzeba przetrwać ten czas. Będzie dobrze! Będzie śliczny zębatek:laugh2:
Moje maleństwo robi mi aerobic ok 4 nad ranem i tak do prawie do 6. Potem wstaje mąż do pracy i dla mnie to koniec spania. Jakos ostatnio w dzień nie przysypiam... Ale coraz bardziej się sobie z brzuchem podobam. JEst coraz większy, kształtniejszy. Taka bąbka :-D! W najlepszym wypadku za 3 tyg będę w terminie porodu a w najgorszym za 5. Niedługo ustawiamy łóżeczko, oj będę sobie się rozczulać nad nim. Gosia, pamiętasz?
Pozdrawiam znad filiżanki kawuni:cool2:

Kto wie niech przemówi. Czy od zapalenia pęcherza może byc gorączka? Iza znów ma gorączkę. Nie chce robic siku i mówi że ją brzuszek boli. Objawy niby typowe ale nie mam jak złapac jej moczu do pojemnika bo po 1 robi siku do toalety, po 2 nie chce zrobic siku na stojąco w wannie żebym mogła złapac. I jak to zrobic? Czy może podac jej furagin bez badania i zobaczyc co będzie. Dawkowanie mam już ustalone przez pediatre więc w razie czego wiem ile. Czekam na Wasze opinie. Patryk jutro na kontrol do laryngologa. ale po tym eurespalu kupy okropne robi. Zielone i wodniste. Dałam mu dzisiaj lacidofil zobaczymy co będzie. Z mężem duuuuużo lepiej.
Gosik zazdroszczę Ci tych 4 kg do zrzucenia. Mi po 11 miesiącach zostało 6 i nie mam pomysłu jak to zgubic.
Z tego co mówicie strasznie dużo osób ostatnio umiera. No chyba że mówimy o tym samym panu. Ja się wczoraj dowiedziałam że umarł tato Izy Pani z przedszkola.
Żużaczku zazdroszczę Ci tego wyjazdu bez dzieci. Moi rodzice nie chca nawet Izy wziąśc na noc do siebie nie mówiąc o Patryku. Więc samotny wyjazd z mężem będzie możliwy dopiero jak dzieci naprawde dorosną no chyba że teściowa ze Stanów wróci.
Dobra dośc już Wam pomarudziłam z rana. Pozdrawiam Wszystkie Panie. Miłego dnia:D

Agak jak to nie mozna?? Znów będe na ciebie krzyczec. Myslisz, że w szpitalu by się z nia certolili?? Do nocnika wkladasz wygotowana ceramiczna miseczke. Sadzasz Ize na nocnik i ma siedzieć az nie zrobi. Furagin to jast tylko ogolny lek. jesli rozwija się cos powazniejszego, to nie pomoze. A temp i te objawy jak najbardziej wskazuja na pęcherz, nerki lub cos takiego. Nie lekcewaz!! Mocz do analizy GALOPEM

OK Żużaczku ok:) Jutro rano zmobilizuję siły i może cos wycisnę do miseczki:)

A teraz do wszystkich. U Patryka zbliża się szczepienie świna odra różyczka. W przychodni daja szczepienie MMR2 z tego co wiem to fatalna szczepionka dająca powikłania łącznie z autyzmem. Lekarka wypisała mi recepte na PRIORIX (Iza tym była szczepiona) ale tu mam problem ponieważ w kilku aptekach powiedziano mi ze w Białym jej nie ma:( teraz czekam na infoerację z cefarmu. Co mam robic szczepic w razie czego MMR czy wogóle nieszczepic?

agak ja nie szczepie Witka tym gófffnem. Tylko trzeba podpisac w przychodni taki druk. Boguche tez mialam doszczepić z obowiązku (rocznik 97) ale tez nie będe. niech kija łykną. Zalega im to, to na siłe wciskaja. niech spadaja na bambus....WRRRRRRRR

reklama
a tak wogóle to mój ex wyjechał do niemiec. najmniej na rok
JUPIJA!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kalina
mam dla ciebie przesyłeczke, własciwie dla średniaka....Rychła obecnosć mile wskazana.

Do góry