reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Smutek nas dopadł, męza wielki... mnie dla tego że smuci sie ktos kogo kocham. Zmarł dziadek męża. Bardzo nagle i to dla tego takie tragiczne. :-[ Pocieszamy się tym, ze nie bardzo juz "był sobą". Na pogrzeb nie ide, bo w cerkwii a tam strasznie dlugo, to tesciowa sama powiedziała, zebym nie jechała. Dobre i to.

reklama
GRATULACJE BETTI !!!! Z CAŁEGO SERDUCHA !!!
Kurcze tak przeczytałam te nowe wiadomości na forum... Szczęście Betti przeplotło się ze smutkiem Żużaczka ... Ehhhhh życie ...

Pospalam sobie, jakoś mnie przymuliło. Może ciśnienie skacze? Smutno mi trochę. Tomasz do jutra w Bielsku - uroczystości pogrzebowe. Trzyma sie jakoś, jak prawdziwy mężczyzna. Tulił się tylko w nocy do mnie bardziej ale nic nie mowi, żeby mi ponuro nie było. Ech...

Napewno to zrobię. Jutro wybieram się na "swierzy wozduch" Do BIelska (Tesciowie tam mieszkaja i tam lada dzień zaczynamy budowe domku). Kręgosłup mi tak nawala, że zaczynam po ścianach chodzić :-[

Agak Kombinezonik juz zapakowałam i sobie będzie czekal na Ciebie. Nie moge tylko znalesc tych cholernych butków (były takie dopinane na napy) ale same nogawki są długie więc myślę, że welniane buciki tez będą dobre.

reklama
HEJ Kobitki ;D ;D ;D

przy pieknej pogodzie mam super humor ... a tym bardziej ze dzis z mezusiem jedziemy robic juz ostatnie zakupki dla naszej Malej ... jestem taka podekscytowana i nie moge sie juz doczekac kiedy maz wroci z pracy <jupi>

uwielbiam normalnie latac po sklepach i wybierac rzeczy dla naszego aniolka :)

pozdrawiam wszystkie brzusie i mamusie ... trzymajcie sie cieplusio i milusio ... ah i przede wszytskim zycze wam milego, rodzinnego, sycie zastawionego majowkowego weekendu (badz tez swiat jesli ktoras z was obchodzi je wlasnie jutro :) )

do milego uslyszenia papapapa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry