• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobrze Kalina, że wyjasniłaś co i jak z tą przenośnią, bo już myslałam, że to coś gorszego:rofl2: Ale jakaś dziwna ta definicja, tak nawiasem mówiąc, jakbym nie wiedziała co to przenosnia to bym sie z niej za chiny nie dowiedziała:eek: A na otarcie łez własnie słucham sobie Dworzaka, przy wiolonczeli Yo-Yo Ma :tak:
Zosiak przespał dzis ciągiem z 6 godzin:szok: Teraz też śpi susłak mój kochany.
Anetka, Ty się melduj!

reklama
Kalina, Agata. Gosik kosmetyki już są. I swiateczny katalog z promocyjnymi zestawami prezentowymi.
A u nas: Mama na izbie przyjęć (serce), Witek gile do pasa i trzy 3 mu na raz wychodza- jedna już wyszła, Bogucha nie poszedł do szkoly, bo nie miał go kto zawieść, Tomek musiał do pracy bo dom kończa, miałam ze szwagierka isć suknię slubna ogladac, nic z tego. Obiad przez telefon zamowię...artykułu nie skończę....:sick::sick:

Jak :-(z tymi kosmetykami?

Żużaczku, widzę, że masz urwanie głowy, więc zgłoszę się osobiście może jutro, na chwileczkę, tylko napisz mi adres na priva. Wogóle to dostałam jakies ostrzeżenie z Baby Boom, ze niby naruszyłam regulamin, mysle, że chodzi o zamówienie tego kremu na forum:confused: Straszą mnie nawet zawieszeniem konta:-D Wy też cos takiego dostałyście?

Melduję się. Czuję się dobrze. Noc nie przespana. Dziś chyba nie urodzę:tak:
Gosik, nie dostałam ostrzeżenia z forum... Zapytaj ich o co chodzi. Może to nie do Ciebie maja zarzuty i się pomylili? Trzeba wyjaśnić.
Ciesz się, że Zosia coraz dłuzej śpi:-D
Żużaczku, ja też sie osobiście zgłoszę. Bardzo Ci współczuję tej chorobowej sytuacji, bo nie wiadomo na czym sie stoi.
A co u Agak, Mani? Joasi?

gosik jestem pewna, że to pomyłka. przeciez kalinka od dawna daje mi namiary na to co chce. Przeciez, to tak jakbysmy osobiscie sobie rozmawiały. po to jest forum jak mi sie wydaje......

Minia mój blog ma sie doskonale, mam teraz wspólautorke, moja bratową z toronto, ona będzie pisac do mnie z wielkiego świata, projektuje w domu mody Brian baley odlotowe ciuchy, a ja bede ze wsi odpisywac, hahahaha fajna zabawa. Sa beznadziejne blogi, ale jestem na razie zadowolona ze swego odkrycia, ze mozna uzywac tego jako forum i nikt nie straszy regulaminem...hahaha osik, jak cie wywala, ja na znak protestu przestaje pisac.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To jakies podejrzane moralnie i logicznie nieuzasadnione paskudne kremofobiczne zachowanie!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A to link, zmienilam tylko nazwe :-)

blogkaliny - Onet.pl Blog

reklama
Jestem wzruszona, hehehe. Ale jeszcze mnie nie wywalaja tylko dostałam jakis 1 punkt:-D Super! I napisali, że za wieksze przewinienia moga zawiesic konto. Na dowód mojej winy podali link który kieruje na mój post w którym pisze, że tak pieknie jest na świecie i wklejam zdjęcie jesiennej drogi buhahahaha:-D :rofl: :yes: :rofl2: Sorry, juz nie bedę. Uważam, ze na świecie jest okropnie, brudno, szaro i ponuro i przyznaję, że kierowały mną złe instynkty i ze celowo chciałam wprowadzić czytelników tego forum w błąd. Bo nie jest prawda, że tegoroczna jesień jest piekna, jest ohydna i zgniła. I śmierdzi. A jej matka była chomikiem.:rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry