• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I ja się przywitam. Wyspana za wszystkie czasy:tak:. Wczoraj spałam 10 godzin, dziś też. Dziecko też głownie śpi. Hehe - szykujemy sie do wysiłku? Nawet ta pogoda za oknem jakoś mnie nie przeraża:-D
Wprawdzie już po kawie, ale to bardziej z potrzeby serca niż pogody... Cały czas sie zastanawiam, jak ja bez kawy żyć będę:happy: Wiem, wiem, naturalny dopalacz:laugh2:
Pozdrawiam te mniej lub bardziej wyspane mamy:cool2: i bobaski.
Aha, Żużakowy Witoń na prawdę ma niebieskie, hipnotyzujące oczy;-) ALe będzie mieć powodzenie - hoho!

Witam ja również
gosik wtym sek jednak, ze ja nienawidze rozgardiaszu i to co ci sie spodoał. mnie do piany doprowadza:wściekła/y::wściekła/y:

Dzis będe urabiavc moja ulubina ciotke Witonia, żeby z nim została 30go.
A suknie będe przerabiac nastepująco:
tren sukni zostanie obciety, marszczenie wygładzone. Z tego materiału uszyje sie bolerko zakrywające lopatki
zmianarozmiaruzmianarozun9.jpg

a z góra to może cos takiego pokombinuję...
7007uh8.jpg

góra gorsetu była bu nugatowa (czyli w kolorze sukni) a to drapowanie czekoladowe. I z jednym cieniutkim łańcuszkiem cyrkonii na granicy koloru albo na górbej, albo na dolnej czeście czekolady.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry