• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gdzieś czytałam u wawrzyńca o wykradaniu listów ze skrzynek i nie pamiętam gdzie. Może któraś z was pamięta? O tym, jak skini wykradaja katalog bon prix, i że sie wymawia ba phri, i jak ona woła za nimi : gdzie jest mój katalog bą phri, ch***!
Normalnie wyłam z tego, chciałam dzis znowu przeczytac i nie wiem gdzie.
Poza tym jest wieczor...upieklam ciasteczka owsiane z mlekiem w proszku...kominek grzeje, deszcz leje, nic mi sie nie chce, chandra przedmalpowa i w ogole.
Siedze na necie i oglądam obrazki. Zero inwencji.
Bą phri...hahaha....też mam katalog bą phri....

reklama
Żużaczku, boska!!! Moja ślubna też wisi w szafie, a tyyyyyllllleeee kosztowała i wisi :((((. Kalinko, Mikołaj i tak bardzo mało śpi w dzień. Śpi 2 razy po ok. 40 min. Wstaje ok. 7, kładziemy go spać po 20. Budzi się w nocy z płaczem, jak długo płacze to isę wybudza i marudzi. A ja mam w pracy oczy na zapałki.

Ale dziś przeżylismy noc:eek: O 1.12 miałam skurcz pierwszy, potem z zegarkiem w ręku co 12-15 minut przez 2 godziny. W koncu zbudziłam Jacka, a tu...skurcz co 15 minut, ale nastepny juz za 20, a potem 30 minut a potem zasnęłam, a moj biedulek juz nie zasnał, mimo,ze dopiero 4 była A dziecko sie wypinało po tych skurczach, ze hoho. No i piętę troche nizej wystawia teraz jakieś 5 cm niż zwykle. SKurcze lekko bolesne z równoczesnym parciem na pecherz i takim dziwnym uczuciem w okolicach krocza. Myslicie, że to zapowiedź, że to już niedługo? Poczytałam, że skurcze przepowiadające to mogą występować dłuugo przed porodem:sick:

Anetka, prawda jest taka, ze nie znasz dnia ani godziny:tak: , ale myslę, że to już naprawde niedługo. Ja miałam niewiele skurczy przepowiadających na przykład, to kwestia indywidualna. Pamietam, że 2 dni przed porodem po badaniu doktorek machnął ręka i powiedział, że to na pewno nie dzisiaj i nie jutro. No i nie było, było pojutrze rano :-D Ale fajnie! Już nie moge sie doczekać:-)
Zosia chyba dzisiaj zakumała, że te misie co jej sie kreca nad głową to fajnie byłoby pacnąć reka, albo coś w tym stylu, w kazdym razie coś z misiami i rękami:-D I bardzo podniecona macha rączkami zupełnie bez sensu:-D z dosyć poważna miną:-D
Mania, nie wiem czy wogóle mozna cos zrobić w tej kwestii, Zosia dzisiaj pieknie przespała ponad 6 godzin. Skąd jej sie to nagle wzięło pojecia nie mam.

Żużaczku, tamta poprzednia suknia mi sie bardziej podoba, poprostu boska jest:tak: A Wawrzyńca dodałam sobie do ulubionych:-D
Shoomna, jak tam, napisz coś. Jak Julitka?

Dzień doberek :-)
Jesień wczoraj postraszyła i znowu jest cuuuudnie :-) Ale obawiam się, że tradycyjnie pierwszego listopada pogoda będzie paskudna ...... :-(
Z innej bajki... Mam kota do oddania, nie mojego heheheheh. Burasek, młody, 100% facecik, pyszczek zbujowaty, ale inteligentny :-) Przytulasty, ale niepozbawiony instynktu odkrywcy :-)
Kalina może Ty przygarniesz? :-) :-) :-)

a najlepiej to czuła bym sie w czyms takiem....ech...zeby to inna rodzina była... inni ludzie i inne gusta....
136580999

rozmawiałam z administratorem forum. Ktos musiał kliknąć na karteczki przy avatarku gosika (te z ostrzezeniem) i wtedy pojawia się ostrzeżenie. tak głupio jest. Ale absolutnie mozemy sobie do woli gadac o avonach i inszych inszosciach, handlowac po pachy itp.

reklama
czeesc wrocilam z warszawy
jestem padnieta
bylam z rodzicami na imprezce u cioci i wujka swietnie bylo
ogladalismy plyte z wesela i tanczylismy i spiewalismy :)
podroz z powrotem minela szybko
Kalinko podoba mi się twoj blogasek
Anetko kiedy ty w koncu urodzisz hehe chce zobaczyc twoje bobo ;)
Shoomna co tam slychac u twojej corci? jak badania
mania prosze o zdjecia Mikołaja aktualne jak wyglada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry