Kalina
Matka synów
gdzieś czytałam u wawrzyńca o wykradaniu listów ze skrzynek i nie pamiętam gdzie. Może któraś z was pamięta? O tym, jak skini wykradaja katalog bon prix, i że sie wymawia ba phri, i jak ona woła za nimi : gdzie jest mój katalog bą phri, ch***!
Normalnie wyłam z tego, chciałam dzis znowu przeczytac i nie wiem gdzie.
Poza tym jest wieczor...upieklam ciasteczka owsiane z mlekiem w proszku...kominek grzeje, deszcz leje, nic mi sie nie chce, chandra przedmalpowa i w ogole.
Siedze na necie i oglądam obrazki. Zero inwencji.
Bą phri...hahaha....też mam katalog bą phri....
Normalnie wyłam z tego, chciałam dzis znowu przeczytac i nie wiem gdzie.
Poza tym jest wieczor...upieklam ciasteczka owsiane z mlekiem w proszku...kominek grzeje, deszcz leje, nic mi sie nie chce, chandra przedmalpowa i w ogole.
Siedze na necie i oglądam obrazki. Zero inwencji.
Bą phri...hahaha....też mam katalog bą phri....
O 1.12 miałam skurcz pierwszy, potem z zegarkiem w ręku co 12-15 minut przez 2 godziny. W koncu zbudziłam Jacka, a tu...skurcz co 15 minut, ale nastepny juz za 20, a potem 30 minut a potem zasnęłam, a moj biedulek juz nie zasnał, mimo,ze dopiero 4 była A dziecko sie wypinało po tych skurczach, ze hoho. No i piętę troche nizej wystawia teraz jakieś 5 cm niż zwykle. SKurcze lekko bolesne z równoczesnym parciem na pecherz i takim dziwnym uczuciem w okolicach krocza. Myslicie, że to zapowiedź, że to już niedługo? Poczytałam, że skurcze przepowiadające to mogą występować dłuugo przed porodem:sick:
, ale myslę, że to już naprawde niedługo. Ja miałam niewiele skurczy przepowiadających na przykład, to kwestia indywidualna. Pamietam, że 2 dni przed porodem po badaniu doktorek machnął ręka i powiedział, że to na pewno nie dzisiaj i nie jutro. No i nie było, było pojutrze rano
Ale fajnie! Już nie moge sie doczekać:-)