• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześc Joasiah, przeczytalam twoj post i podoba mi sie twój zwięzły, lakoniczny stylek. nasladując:
Joasiah, tańczyć ispiewac przy kasecie z wesela toż to lepsze niż karaoke :-)
minia NIE CHCE kota. Ani kotki, ani kociaka. Mam żałobe po poprzedniej kotce i cięzki uraz na tle persa siostry ( obrzydlistwo). Jesli juz bedę miec kota, to wsiowego, dachowego, sikajacego na dworze i zywiącego sie samoistnie. Ja moge go ewentualnie podrapac po plecach i dac mleka. I pochwalic za mysz, jak zlapie. :-)
Gosik daj więcej Zosi, np na maila do mnie, jak nie chcesz na forum. Wiesz że ja wielbie dziewczynki....
Anetka uródź w październiku...co bedziesz na listopad zostawiać...
Mania nosisz czapke czy kapelusz???
żużaczku...mąż oznajmił mi że jestes chuda, a w pasie to nie masz nic. :-)

reklama
kalina mam super pomysł - -kup na Boże narodzenie mężowi okulary w pprezencie:-D:-D. Choć nie... niech dalej tak szarmandzko mija się z rzeczywistoscią.

haaa.....
z850.jpg

mmmm....:-D:-D
137322117

Heeeeee....takie widziałam w sklepie. na wystawie. nazywaja się manekiny. Albo w sexshopie, gdybym w nim była, ale ni byłam, domyslam sie tylko, znaczy takie lalki kauczukowe dla fetyszystów. Fu tfu. zużaczku zostan soba. A mąz powiedzil, że jakowes wdzianko mierzyłas i wtedy twoja talie cienka jak patyk uwidział. haha. Mierzysz wdzianko przy moim małzonku????????????

kalina hihi... to taka bluzka polarowa była, na gruby sweter w dodatku nakladalam....:-D:-D:-D. Ścisnęla mnie jak gorset. A te zdjecia ostatnie, to tak dla smiechu. Choc ta cekiniasta cos w sobie ma. Ta górna mój mąż zobaczył i powiedział "ale to do spania, prawda kochanie?"

Żużaczku, bo ty na prawdę jesteś szczupła. Kobietom, to nigdy chyba się nie dogodzi;-)
Kalinko, ja też baardzo chcę w październiku. Ale co innego chcieć a co innego móc.
Gosik, Zofija coraz ładniejsza:happy: Jejku, jak ona sie szybko zmienia. Mierzyłaś ją moze ostatnio? PEwnie urosła duużo:laugh2:
Coraz częściej zaczynam sobie wyobrażać moje maleństwo. Dokogo będzie podobne? Jakie będzie mieć włoski, nosek...ehh
Cieszę się słoneczkiem, staram się wychodzic na spacerki i czekam. Cierpliwości mam coraz mniej... Już 3 mamy z listopadówek urodziły:tak:

reklama
gosik rozkoszne papusiane maleństwo!!

dziś polece na jurowiecką, kupię kwiatów do bukietów na groby. Mam cicha nadzieje, że jutro wieczorem nie będzie padac. lubie cmentarz w wieczory Wszystkich Świetych... i pojedyncze swiatełka na zydowskim. Tak drobne ale tak wazne. Pojedyńcze ogniki pamieci... nie moge sie doczekac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry