• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kalinko ja też noszę beret, ale z antenką. ::))) Anetko, trzymaj się to naprawdę juz niedługo. Gosik, ciesz się przespanymi nocami, ja mam pobudkę średnio co 3 godz.

reklama
Stowarzyszenie Eternalnych Beretów!
Kapusta sie kisi....Jabłuszka ugotowane...herbatę dokańczam.
na jutro muszę się przygotować do lekcji o mitach...co to mit, ble, ble, ble.
Ale do wieczora poleniu****ę. I wykapię sie w zużaczkowych muss bath, czy jak tam ich zwać.
Anetka, nie martw sie, jak nie dzis, to jutro....ja zawsze w nocy rodzxilam...po polnocy....

Witam listopadowo:) U nas chyba lepiej ale nie do końca. Iza zdrowa a Patryk jeszcze w piątek na kontrol. Jedno ucho gorzej się leczy. Jeśli w piątek nadal będzie źle na 100% idę do Eskulapu. Mam problem z przestawieniem Synusia na nasze zupy. Na początku myślałam że problem w tym że nie są miksowane ale po zmiksowaniu nadal nie chce ich jeśc. Biorę pod uwagę że po antybiotyku może byc spadek apetytu ale przeraża mnie to że muszę go karmic na siłę bo inaczej nic nie chce jesc. A no i miałam Was zapytac czy uszy po chorobie swędzą????? Mam wrazenie ze jego swędzą bo wkłada paluszki do środka i sobie drapac próbuje.
Urodziny spędziliśmy narazie w gronie dziadków i cioci (mojej siostry - ale podejście ich mnie położyło na łopatki nawet 100 lat nie zaspiewali)
Nadal ma 4 zęby ale wszystko dookoła gryzie więc jest nadzieja na kolejne.
A tak wogóle to mam denny humor i nie mam pojęcia jak to zmienic.
Pozdrawiam

Agak czy w kalendarzu nie wpisalas swoich urodzinek synka, bo jakos nie widzialam? A przeciez chcę ci serdeczne zyczonka zlozyc, troszke spxnione ale niech malutki zdrowieje, duży rosnie, na pocieche rodzicom i wszystkim ludziom i Panu Bogu. Juz roczek! hura hura!
image56up7.jpg

teraz sprawdzam kalendarz i slepa komenda jestem! Agak twoje urodzinki tez będa!
A w ogóle to przeczytałam blog rodziców, walczącym ze zlośliwym nowotworem mózgu rocznej Mai i rycze jak bóbr...iściskam swojego, że jest taki zdrowy, kochany....
matko, jaka ja czasem glupia jestem, głupotami sie przejmuje, a ludziom świat sie wali i maja tyle odwagi...pozdrawiam i glowa do góry, mamy dobrze!

Dziękuję Dziewuszki za życzenia. Mam jeszcze jeden problem z Patrykiem. Pozwolę sobie wkleic posta który napisałam na innym forum na którym jest większa widownia ale Wasze zdanie jest bardzo ważne więc bardzo Was proszę doradźcie jak umiecie.

Mój synek akurat skończył roczek. Od miesiąca leczymy się na uszko (może to jest ważne a może nie) w tej chwili jest nieżle ale: Patryk jest strasznie marudny siedziałby tylko na rękach w nocy źle śpi w dzień jak położę go do łóżeczka to budzi się po pół godzinie i płacze i co niedaje mi spokoju bardzo często trze nosek i oczy i przy tym bardzo się denerwuje. Jak na swój wiek ma mało ząbków bo tylko 4 (same jedynki) kataru nie ma więc nie mam pojęcia co to może byc skąd ten niepokój przerywany sen i to tarcie noska i oczków. Jeśli któraś z Was spotkała się z takimi objawami bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Od zmysłów już odchodzę co mu może byc. Jutro jadę do naszej rodzinnej lekarki może ona coś powie ale jak ja jej powiem to co napisałam to nie wiem czy ona będzie wiedziała a żadnych innych oznak niezauważyłam albo niezwracam na nie uwagi. Ehhhhh

Tarcie oczek i nosa może być spowodowane stanem zapalnym zatok albo rosnieciem zebów.
Serdeczne zyczonka dla synusia!!
Byłam dzis caly dzien przyblokowana...buuu... Net mi nie działał.

Ktos cos chce ze swiątecznych promocji ze światecznego katalogu??

Kończę art, o sypialniach....mmmm... rozmarzyłam sie. Oj!!

Żużaczku po czym można poznac chore zatoki u takich maluszków?
Wiesz może to byc zarówno od zatok jak i od zębów a ja nie mam pojęcia jak to poznac i jak mu pomóc jeśli to są zatoki :( W tej chwili jest na antybiotyku (klacid) więc nie wiem czy on pomaga na zatoki czy nie. Szkoda mi go

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry