reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

nic nie wiem...o matko..co za pandemonium chorobowe u nas...fu z tym listopadem. Moze to jakby przepuklinka? Pytaj pediatry...
Gosik, dużo zdrówka. Ale jaką figurke będziesz mieć z Anetka po tej diecie! :0

reklama
no to dobrze! Dobrze!
A ja- powiem wam- nawet zadowolona jestem...pogotuję sobie przez tydzien, posprzatam w szafie...już dwie pocztowki z Dawidem zmaściłam jedna z bałwanem druga choinką. Bałwan ma czerwony kapelusz i zawadiacka gebusie, a choinka sowiecka gwiazdę i napis Wesołych Świąt, z tym, że S i Ł sa w lewa strone obrocone.
narazie moj choruszek bawi sie smokiem i uklada mazaki wg kolorów.
Zobaczymy co dalej.
najbardziej wniebowziete starsze dziecko- na razie zdrowe a tez ma kwarantanne 10 dni, lekarz kazal trzymac w domu i obserwowac....Gra na komputerze i bezwstydnie sie cieszy.
Jonatan filozoficznie zuje pileczkę- on kocha piłeczki i wszystko mu jedno, grunt ze mama w domu...
Jaka bedzie noc? czekam na gorączke i wyrzuty wysypki...:-( No, nie padac duchem. Będzie dob rze, musi być dobrze.

nie padać duchem!!!!!!!!!!!!:-D
zbliża sie mój powrót do pracy i egzamin
nie padać duchem!!!!!!!!!!!!
nie mam jak ćwiczyć bo
jestem z Zosia sama, bo mama juz od tygodnia chora i nie wpuszczam jej do domu
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!
Zosia ma w nosie morze fluków i okropnie kaszle
nie padać duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
codziennie ciagam sie po lekarzach taxówkami z tym cholernym, ciężkim fotelikiem
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Tak jest, tak trzymać.
A to kot dla nas na pocieche.
1028081025a692c4472uk1.jpg

O ludzie, luzdie!!!!! Wszyscy chorują, więc i u nas normalnie byc nie może. Mikołaj ma gronkowca, więc i mój śklubny też. Jesteśmy zagronkowani i co teraz? Czy to wraca?????? Jak toświństwo leczyć???? Żużaczku kochany, wiadomość dostałam i myslę, że skożystam, z oferty. Dziś rozmówię się z mężusiem. Buziaczki wszystkim na wyzdrowienie. PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Myłam pędzle w łazience, przychodze do pokoju a mój mąż mówi. - Dzwonił do ciebie telefon. Biore komórę a tam wyświetlone "A to kochanie". Krew mnie zalała - jakie kochanie do mojej żony dzwoni?? Ale sprawdzam numer a to sie okazało, że to moja komórka była nie zablokowana i z kieszeni do ciebie dzwoniła"

Normalnie padłam (a mój mąż jeszcze do siebie nie doszedł z nerwów):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:baffled:precz precz. Jonatan ma 3 krostki na plecach. czyżby??????
Precz, apage.
Zaospowani, zagronkowani, zalergizowani- ale nie padamy duche. Duch ochoczy, choc cialo mdłe.
Jutro szarlotke pieke, a co.:wściekła/y:

reklama
Do góry