reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

super prawda?? Gosik od niej mieszkanie kupila - jesli się nie myle

No własnie, gdzie Gosik??

Co do gojenia to zalezy jaki był ząb, jak prosto się wyrywał to szybko sie goi, jak był stan zapalny to dłuuuugo. Znieczulenie pare godzin moze nawet trzymac a czasem zaraz odchodzi - zalezy jak jestes wrazliwa na srodki przeciwbólowe.

reklama
Brrrrr dziura po zębie, brzmi strasznie. Ja jeszcze tego nie doświadczyłam, na szczęście. Mnie znieczulenie po plombowaniu trzyma kilka godzin, a i tak pół dawki zawsze dostaję. Jam wrażliwa na środki przeciwbólowe :-) Ekonomicznie :-p

to ja jestem nieekonomiczna dla mnie poszły 2 ampułki i po godzinie od wyjscia z gabinetu zaczęło puszczac:) Ale kobitka jest artystą w swoim fachu i jej to powiedziałam. Naprawdę jestem pod wrażeniem

agak no mowilam:-D:-D. Jak moj starszy chodzi do niej jak na impreze, to o czyms świadczy. Poza tym te jej włosy chyba go wabią....:-D:-D
Z witkiem z tym połamanym zebem też byłam u niej. Norlamnie działa na małego jak lawendai melisa

Jestem, jestem, zakatarzona kompletnie i z głową jak bania. Byłam z Zosią na izbie przyjęć i na razie leczymy ją dalej tym antybiotykiem,bo i tak trzeba go skończyć. W szpitalu stwietdzili, że ogólny stan nie jest zły, uszy w porządku, można leczyć w domu. Zalecili kontynuację zaczętego leczenia. Jak Zośka sie podleczy to wybiore sie do alergologa. Siebie też muszę doprowadzić do pionu, biorę bioparox.
Kalinko wciągnęłam sie w ubieranie lalek. Super!:-)

Wow, Gosik...normalnie szczeka mi opadła. Damy, damy pelną gębą! bczekaj ty, jak mały mi zasnie, zrobię tez kilka. Super relax!

reklama
jestem wielka
udało sie
89d444ec1356b86c.gif
d9734a3b946cf578.jpg

Do góry