Witam

Wlasnie skonczytam czytac te Wasze 738 stron

A wiec tak:
- AGAK29 - mamuska 2 dzieciaczkow

wkolko choruja, ale sytuacja chyba sie poprawia i mam nadzieje ze bedzie wreszcie dobrze

- ANETKA75 - ma mala dziewczynke i pracowala w przedszkolu
- JOASIAH - bralam w ten sam dzien co Ty slub z Moim Pawelkiem
- KALINA - uwielbia gotowac to co widze, czyta ksiazki takie co nie lubie hehe mamuska 3 facetow, nauczycielka

wiecznie czyms zajeta
- ZUZACZEK - tez duzo gotuje, maluje

bardzo ladnie widzialam hehe mamuska 2 facecikow, ksiazki chyba te same co Kalina czyta (przynajmniej w tym stylu), ze zdjec widac ze fajna i ladna babka

- MANIA78 - nauczycielka fizyki, niedlugo razem ze mna zostanie mamuska

chyba 2 raz tak mi sie wydaje hehe bardzo mila babka z Ciebie, juz Cie lubie

- MINIA1976 - mamuska dziewczynki, czasami ma ciety jezor
- GOSIK- gra na czyms hehe hmm niestety nie slucham tej muzyki

- MAGDALENKA - Ty tez jestes kobieta pracujaca

powodzenia z kolejnym dzidziusiem

- SHOOMNA_A - bardzo dzielna dziewczyna, wierze ze niedlugo sie skoncza wasze problemy zdrowotne. Masz sliczna coreczke
To chyba wszystkie dziewczyny jezeli ktoras ominelam PRZEPRASZAM
Teraz cos o mnie ach jak ja tego nie lubie hehe
Mam na imie Ela, 23 lata, jestem bialostoczanka i mieszkam na Nowym miescie, teraz jestem z mezem w Anglii ale w maju sie wybieramy do Polski. juz sie nie moge doczekac

Maz jest z Sandomierza hehe poznalismy sie przez internet

w sierpniu bedziemy mieli dzidziusia, nie mam suwaczka bo szukam polskiego i znalesc nie moge (kto mi pomoze)

z gotowaniem to u mnie jest tak ze dopiero tak naprawde sie ucze i wiadomo raz wyjdzie a raz nie ale wprawy nabiore hehe lubie ksiazki Danielle Steel
chodzilam do ginekologa Biedryckiego i nie mam nic do niego hehe jak przyjade tutaj to sie wybiore bo w Anglii kobietki nie siadaja na fotel ginekologiczny a mi juz teskno za tym wiec trzeba bedzie zajechac i sie przebadac hehe dla wlasnego spokoju wiadomo. Nie pracuje, na codzien siedze przy kompie i tak wyglada moje zycie nudne hehe niedlugo bede musiala sie wziasc za nauke jezyka angielskiego ale ciezko mi sie za to wziasc juz od sierpnia to odkladam oj
Chyba tyle jak narazie o mnie.Mam nadzieje ze nie zanudzilam Was hehe
pozdrawiam i oczywiscie bede pisac
buzka papa