reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kalina doczekać się nie mogę. nade mna wisi miecz damoklesowy w postaci kartki na chrzest. no i chyba mam pomysł...ale o tym cicho szaaaa:-D

reklama
Pobudka...coś ciepłego na sniadanko?

A może bardziej, hm, wyrafinowanie?
291759337592a3ab5c4vv2.jpg

Wszystko jedno, wstawajcie, ja juz zupe gotuje i marchewke tusze i zaraz lece do sklepu, a jest minus dziesięc, huhuha, pieknie jest, wszystko się skrzy.:-)
No pięknie, pięknie.
Pić gorącą czekoladę i odpisywać na posty stęsknionej po tygodniowym poście bbomowym Kaliny!
Jak ja pracuje, to wy piszecie, a jak siedze w domu, to cisza?
Co to ma być?
:rofl:

Ha... u mnie zupka ugotowana, szynka zamarynowana, szarlotka upieczona, posprzatane, starsze dziecię i mąż wyzwani od trutni i tuczydupków:-D:-D:-D:-D
Plan poranny wyrobiony

haha... tuczydupki to sa takie istotki co siedza na tyłkach i chleb nasz powszedni spożywają bez wczesniejszego nań zapracowania:rofl2:.

A wsztskie powyzej wspomniane przec Ciebie skladniki codziennego utrapienia zostały skutecznie poukladane (na 15minut jak sądzę)

Witam :)
Wlasnie skonczytam czytac te Wasze 738 stron :)
A wiec tak:
- AGAK29 - mamuska 2 dzieciaczkow :) wkolko choruja, ale sytuacja chyba sie poprawia i mam nadzieje ze bedzie wreszcie dobrze :)
- ANETKA75 - ma mala dziewczynke i pracowala w przedszkolu
- JOASIAH - bralam w ten sam dzien co Ty slub z Moim Pawelkiem :)
- KALINA - uwielbia gotowac to co widze, czyta ksiazki takie co nie lubie hehe mamuska 3 facetow, nauczycielka :) wiecznie czyms zajeta
- ZUZACZEK - tez duzo gotuje, maluje :) bardzo ladnie widzialam hehe mamuska 2 facecikow, ksiazki chyba te same co Kalina czyta (przynajmniej w tym stylu), ze zdjec widac ze fajna i ladna babka :)
- MANIA78 - nauczycielka fizyki, niedlugo razem ze mna zostanie mamuska :) chyba 2 raz tak mi sie wydaje hehe bardzo mila babka z Ciebie, juz Cie lubie :)
- MINIA1976 - mamuska dziewczynki, czasami ma ciety jezor :)
- GOSIK- gra na czyms hehe hmm niestety nie slucham tej muzyki :(
- MAGDALENKA - Ty tez jestes kobieta pracujaca :) powodzenia z kolejnym dzidziusiem :)
- SHOOMNA_A - bardzo dzielna dziewczyna, wierze ze niedlugo sie skoncza wasze problemy zdrowotne. Masz sliczna coreczke :)

To chyba wszystkie dziewczyny jezeli ktoras ominelam PRZEPRASZAM :)

Teraz cos o mnie ach jak ja tego nie lubie hehe
Mam na imie Ela, 23 lata, jestem bialostoczanka i mieszkam na Nowym miescie, teraz jestem z mezem w Anglii ale w maju sie wybieramy do Polski. juz sie nie moge doczekac :) Maz jest z Sandomierza hehe poznalismy sie przez internet :) w sierpniu bedziemy mieli dzidziusia, nie mam suwaczka bo szukam polskiego i znalesc nie moge (kto mi pomoze) :) z gotowaniem to u mnie jest tak ze dopiero tak naprawde sie ucze i wiadomo raz wyjdzie a raz nie ale wprawy nabiore hehe lubie ksiazki Danielle Steel:) chodzilam do ginekologa Biedryckiego i nie mam nic do niego hehe jak przyjade tutaj to sie wybiore bo w Anglii kobietki nie siadaja na fotel ginekologiczny a mi juz teskno za tym wiec trzeba bedzie zajechac i sie przebadac hehe dla wlasnego spokoju wiadomo. Nie pracuje, na codzien siedze przy kompie i tak wyglada moje zycie nudne hehe niedlugo bede musiala sie wziasc za nauke jezyka angielskiego ale ciezko mi sie za to wziasc juz od sierpnia to odkladam oj

Chyba tyle jak narazie o mnie.Mam nadzieje ze nie zanudzilam Was hehe
pozdrawiam i oczywiscie bede pisac :-p
buzka papa

czarnula witamy...hehe
nio... ja tez mam cięty język. a jak! jestem mała ale za to wredna:-D

Biedryckiego to akurat nie cenie, bo przez niego krwawilam półtora roku (tak sobie statystyki poprawiał) dopiero jak zmieniłam ginka, to mnie wyleczyli. :-D

OOOO...jaka ja jestem ładna.....
co by tu jeszcze?

Wysłalam małzonka do auchana, niech go przemielą....

A ja 152.
czarnula, witaj hehe.hehe. :-)
Nazwiemy cie Hehełkiem.
No to Hehełku witaj( a moze chechełku? Chechełko? Chochelko?)
Nic nie wiem o Biedrycki. Anglia- ojczyzna Szekspira, Tolkiena, boskiej Agathy!
Agathe Christie to chyba lubisz, co?
Wszyscy ja lubią.
Na pewno znajdziemy jaks punkt styczny, a nowa gebusia na wątku sie przyda.
Tak, tak, uwielbiam gotować.
Ale chwilowo teściowa mnie wyręcza głównie. dzisiaj wołowina na winie-mniam.
Napisz mi o: Rochdale, jak wygląda, kto mieszka po sąsiedzku, czy sa bardzo angielscy, czy pija herbate, czy kuchnia angielska faktycznie tak okropna i czy jedza mięso w sosie miętowym???
I czemu wracacie. Przez ciążę? Chcesz rodzić w Polsce?
Żużaczku. W auchan bardzo ładne panienki na promocji stoją. Tak więc wysłanie męża samopas jest problematyczne.
Moj nawet ze mną żadnej promocji nie ominie.
I prawi panienkom uszczypliwości, a one sie grzecznie usmiechają.
No co by tu jeszcze...wrocilam ze sklepu, bylam u Babci Seniorki, podjadłam ptasiego mleczka, Babcia mi powiedziała, że ładnie wyglądam, ładnie, czyli grubo, pulchnie, hehe.
Rozmiar 40 jest moim przeznaczeniem niestety.
Chyba ze wiosna jak rzuce karmienie...
jedni rzucaja palenie, inni rzucaja karmienie.
hehe.

reklama
Żużaczku, te zdjęcia...popatrz i wybierz, ktorej kuchni chcesz plan i opis.

Najpierw ostatnio robiona, taka nowoczesna i skromna raczej.

kuchbasirs9.jpg
hpim0047ce1.jpg

Potem taka większa, tez nowoczesna, z rurą do tańca :-)
kuchjankaly1.jpg

Potem z wklęsłymi drzwiczkami, mojej siostry
kuchbubyeb5.jpg

I w koncu rustykalna, z drewna dębu

kuchhalinydo1.jpg

Więcej zdjęć nie mam w laptopie, wybierz cos z tych i podesle ci mailem z planem i opisem.

Jak tam leci sobotniie caffe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry