To świnstwo co znieczula gardlo to tantum verde, fakt. Ale wyjątkowo paskudne.
Chyba wole miec bolące migdaly niz uczucie, jakby mi prześcieradłem gardlo zapchano...
Ups o gustach i smakach sie zatem nie dyskutuje!;-) Jak wyjmuję buteleczkę, z szafki to kolejka m sie ustatwia z otwartymi dziobami bez względu na fakt czy gardło boli czy nie. Oni chyba uzależnieni od tego, co? Leczyć już czy obserwować?

;-)
Witam nowa koleżankę - no wreszcie prócz mnie i Shoomnej jest ktoś jeszcze z dalszej okolicy:-)
Ja ostatnio jak nie nie stej ziemi jestem:
- diagnoza z Integracji snsorycznej Mateusza, - czasochłonne
- diagnoza z dojrzałości szkolnej - efekt zajęcia z nauki czytania, raz w tygoniu spotkania z "opiekunem" reszta w domu, ja jako kat nad moim biednym synkiem
- diagnozy w ośrodku pedagogiczno-psychologicznym - papiery do szkoły
- przygotowania do balu przebierańców w przedszkolu - w tym roku sama pstanowiłam im zrobić przebrania (chyba coś mi na głowę padło

) bo ich przecież kocham więc własnymi rękami jak mi moja mama robila w zamierzchłych czasach socjalistycznych:-)
- mąż , a raczej jego brak nadsyła wciąz jakies sms z prośbami niecierpiącymi zwłoki (te zwłoki to chyba ja

)
- Goska właśnie pozbyła sie wirusa, ale dwa dni 39,6st i nie wiedziałam czym juz bijać! Chyba nie napisalam tego w złą godzinę
- jacyś specjaliści z serwisu licencjonowanego rozwalili nam skrzynię biegów i wciskaja, że trzeba nową za drobne 30 000 PLN. A oni rozłożyli i za nic nie potrafią złozyć - tak sie dowiedzieliśmy droga nie oficjalna
Kiedy to sie skończy?
Ale pszczólkę będę miala cudną!
A na rozweselenie dialog między moimi dziećmi:
Mateusz: Gośka, chodź cos ci pokażę. Zobacz umiesz to przeczytać?
Cisza,Gośka wpatruje sie w literki, wreszcie mówi:
- idę założyć okulary, bo bez to przecież nie potrafię przeczytać!
Gośka lat 3,5 Mateusz lat 7
POzdrawiam