reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Rochdale takie male miasteczko. Ale coraz wiecej Polakow hehe ludzie jak ludzie czasami mili a czasami nie. Pakistanie raczej dosc fajni a anglicy glosni haha mieszkamy w takim szeregowych domkach raczej szarych. niedawno polacy sie wprowadzili niedaleko na. ale co i jak to jeszcze nie wiem hehe wiadomo anglicy to fasolke pieprzaja i pierdza przy zarciu szok. Moj maz opowiada czasami mi historyjki z pracy jak kupia sobie ludzie sniadanko siedza przy stolach i zaraz ktos baka piusci a wszyscy w smiech. hmm moze to i dla nich smieszne. Zarcie angielskie: nie wiem kupuje tylko produkty angielskie hehe a zarcie robie polskie :) przyjezdzamy tylko na urlop. zostajemy tutaj w Angli narazie bo w Polsce nie ma do czego wracac :( rodzic bede oczywiscie tez w Anglii. juz mialam pierwszy scan i widzialam swoje dziecko hehe normalnie wyglada jak czlowieczek maly hehe jutro sie zaczyna 14 tydzien :) tutaj scany sa tylko razy w ciazy chybaze cos sie dzieje niedobrego to zrobia kolejny. w szpitalu bylam na scanie i bardzo mi sie podobal. wydaje mi sie ze mozna porownac tutejsze szpitale do naszych prywatnych. bardzo duze i czysciutko i elegancko. okaze sie jak bedzie z lekarzami hehe narazie jest ok :)
a tak pozatym w Polsce skonczylam dwie szkoly wrr szkoda gadac
jedna to technikum wlokiennicze a druga policealne studium medyczne "opiekunka dziecieca" hehe mialam nawet praktyki w domu dziecka, w szpitalu i w zlobku na Warszawskiej. mam nadzieje ze ostatnia szkola mi sie jakos przyda niedlugo :)

A mi 2 i 3 :)

Witam Czarnulko. Ja do najwyższych też nienależe 163 cm i Kalinko rozmiar większy od Ciebie:P

Kalinka to na wiosnę będziesz mnie wspierac w odcycalaniu. Od wszystkich naokoło słysze że Patryk chudzinka bo na cycy. Ehhhhh trzeba wsparcia a tu tylko dołki.

Dzieuwszki co na chore migdały bardzo proszę o poradę bo cierpię:(
Zastanawiam się czy Patryka nie zaraziłam bo jedząc zupę zwymiotował ale niewydaje mi sie chory.

Pozdrawiam

Dziękiza wyjasnienia w sprawie Anglii.
No cóż, oczekiwałam czegos bardziej romantycznego niz kwestia fasolki i trawienia...Hmmm...
Agak, na migdały ja pryskalam bioparoxem, ale to chyba antybiotyk...kupilam kiedys takie znieczulające cos inne do psikania, ale nie moglam zastosowac, okropnie mnie na wymioty bralo...ssij cholinex albo tymianek, pij herbate z sokiem malinowym, wcinaj czosnek...będzie dobrze. :-)

Coś ostatnio nie mam czasu pisać. Czarnula, witaj!:-D hehe!
Chyba wesoła z Ciebie osóbka:tak:
Kalina, myślę, że Twoje wyobrażenia o Anglikach sa delikatnie mówiąc widealizowane, ale nie chciałam Ci wcześniej o tym pisać, żeby ci tego nie odbierać;-) Byłam kilka razy w Anglii, hehe. W sumie spędziłam kilka miesięcy w Londynie. Chociaż tam akurat ciężko Anglika spotkać,hehe.

mąż zezarł mi rydze które dostałam na urodziny (wrzesien) i pielęgnowałam w szafce, bo mi było szkoda otwierac. Wcale nie hehe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

faktycznie w Londynie ponic jest bardzo bardzo duzo Polakow. nawet na ulicach niby mozna uslyszec hehe w mojej malej wiosce jak pojdzie sie do Tesco tez od czasu do czasu jakis polak przelazi przez polki :)

Agak spróbuj sodą płukać często na zamianę z septosanem. Do psikania dobre jest tantum verde - znieczula i dezynfekuje. Zdorowiej kochan!

POstaram sie wieczorem napisać coś więcej , bo mi sie rodzina znów buntuje:baffled: :cool2:

reklama
A jakie maja byc moje wyobrażenia jak ja tylko leciwe kryminaly czytam i oglądam, ewentualnie niusy z rodziny krolewskiej, no, może jeszcze Okruchy dnia z Hopkinsem i Monty Python...hehe. zywych Anglików widzialam rok temu na slubie siostry stryjecznej męża i wszyscy byli Murzynami! nie wiedzialam, że Anglicy sa murzynami...hehe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry