reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agak to Ty może nic nie pisz na BB, bo nas pozarażasz :-p Masz się kobieto z tymi choróbskami oj masz. ale głowa do góry, wczesną wiosnę wróżą :-)
Kalina, wyprawa na sanki jak najbardziej udana. Udało się nam jeszcze pośmigać, ale teraz to wszystkie chodniki "wygryzione" do betonu, albo piachem posypane i nici z sanek :-( Zostaje wózek i własne nogi. Ehhhh miasto .....

Witam nową koleżankę :-) :-) :-) Ja mam cięty jęzor ??!!??!! No wiesz ....:-p

reklama
Hej,hej! Znowu pada piękny śnieżek. Agak, jak nie wiesz czy się śmiać czy płakać to sie śmiej:-D Ta klątwa chorobowa wisi nad Wami juz od września chyba:baffled: Latem zmieńcie klimat,jedźcie nad morze a potem w góry. Ponoć to działa. Nie mogę sie doczekać wiosny. Czy dziecko które samodzielnie nie siedzi można wozić w spacerówce? Ale do wiosny Zosia pewnie juz będzie siedzieć. Na razie przekopywanie sie przez śnieg z wielkim wózkiem to średnia przyjemność. Znaleźliśmy sposób dzięki któremu Zosia lepiej zasypia i lepiej śpi. Układamy ją na brzuchu. Na plecach za nic nie zaśnie, a jak juz zaśnie to co chwila sie budzi. Na brzuchu trochę pomarudzi i zasypia, bez piersi nawet. Byłam w szoku jak to odkryliśmy:szok: O wiele rzadziej tez sie budzi:happy: Ja tez śpię na brzuchu:-) Jak mogłam wcześniej o tym nie pomyśleć:-)

Gosik moje dziecię odkąd samo zmienia pozycję, inaczej nie zaśnie. Zawsze zasypia na brzuchu, ja i mąż zresztą też :-D
Co do spacerówki, to my mamy taki wózek, że można ustawić oparcie w pozycji półleżącej i było git nawet jak Marta sama jeszcze nie siedziała.

snieg mmm ale Wam fajnie :)
u mnie kropi deszcz wrr i szaro jest buu a kilka dni temu taka ladna pogoda byla
coz juz niedlugo wiosna jupi heh
dzisiaj mnie glowa boli - co braliscie podczas cizy na bol glowy? ogolnie jak mnie cos boli to raczej nie biore nic ale moze raz bym sie skusila :)

Gosik ja nie pomogę bo moje dzieciaki siedza bez przerwy w domu:)

Żużaczku Kalinko i kto jeszcze wie:) jak długo dziecko przy anginie i antybiotyku nie chce jeść? Oprócz cycy on nic nie chce ja już nie mam mleka a on ciąga mnie za bluzkę. Z butki jeden łyk heratki zrobi i basta. Próbowałam z letnią zupą a gdzie tam ryk wywijanie wykręcanie i takie tam.
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry