minia1976
Wredna ;o)
Agak to Ty może nic nie pisz na BB, bo nas pozarażasz
Masz się kobieto z tymi choróbskami oj masz. ale głowa do góry, wczesną wiosnę wróżą :-)
Kalina, wyprawa na sanki jak najbardziej udana. Udało się nam jeszcze pośmigać, ale teraz to wszystkie chodniki "wygryzione" do betonu, albo piachem posypane i nici z sanek :-( Zostaje wózek i własne nogi. Ehhhh miasto .....
Witam nową koleżankę :-) :-) :-) Ja mam cięty jęzor ??!!??!! No wiesz ....
Masz się kobieto z tymi choróbskami oj masz. ale głowa do góry, wczesną wiosnę wróżą :-) Kalina, wyprawa na sanki jak najbardziej udana. Udało się nam jeszcze pośmigać, ale teraz to wszystkie chodniki "wygryzione" do betonu, albo piachem posypane i nici z sanek :-( Zostaje wózek i własne nogi. Ehhhh miasto .....
Witam nową koleżankę :-) :-) :-) Ja mam cięty jęzor ??!!??!! No wiesz ....

Ta klątwa chorobowa wisi nad Wami juz od września chyba
Latem zmieńcie klimat,jedźcie nad morze a potem w góry. Ponoć to działa. Nie mogę sie doczekać wiosny. Czy dziecko które samodzielnie nie siedzi można wozić w spacerówce? Ale do wiosny Zosia pewnie juz będzie siedzieć. Na razie przekopywanie sie przez śnieg z wielkim wózkiem to średnia przyjemność. Znaleźliśmy sposób dzięki któremu Zosia lepiej zasypia i lepiej śpi. Układamy ją na brzuchu. Na plecach za nic nie zaśnie, a jak juz zaśnie to co chwila sie budzi. Na brzuchu trochę pomarudzi i zasypia, bez piersi nawet. Byłam w szoku jak to odkryliśmy
O wiele rzadziej tez sie budzi
Ja tez śpię na brzuchu:-) Jak mogłam wcześniej o tym nie pomyśleć:-)