reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień Dobry :-) sto lat mnie nie było :-)

Kalinko przeczytałam Twojego bloga i sie poplakalam - chociaż ja w pracy jestem i nie powinnam... ale od kiedy na swiecie jest Maja nie potrafie przejsc obojetnie nad dziecieca krzywda bo zaraz sobie mysle - ze to mogloby byc moje dziecko.

Z bardziej pozytywnych rzeczy to :-) mamy sie dobrze :-)

reklama
Asiołek tyle cie nie było i tylko takie lakoniczne wyperdki tu puszczasz. ja ci dam.
Smarować nam tu cały zyciorys ze zdjęciami i to w kilku egzemplazach

Nie pamietam kiedy ostatnio byłam ba bb :-) nadrobiłam niewiele bo jakieś 100 stron - myśle, że cofac sie wiecej nie bede a raczej sledzic na bierzaco... Jesli mialabym napisac co u nas sie dzialo to byloby smutno i ponuro a przeciez juz wiosna :-) W czasie mojej "niebytnosci" zmienilam 2 razy prace, do ktorej wrociulam kiedy Maja skonczyla rok... potem mialam jeszcze przerwe na 3 miesiace i od 15.01.2007 pracuje na pelnym gazie.
W miedzyczasie skonczylam kurs masazu profesjonalnego, ktory wydal mi sie niezwykle fascynujacy :-) teraz ludzkie cialo to takie ciasto na paczki ihihihih
Maja rozwija sie jak burza... mowi, spiewa, tanczy itd. jak każde wspaniale dziecko w jej wieku :-) Jest piekna mała damą, kocha kapelusze :-) itp. Kiedy ja jestem w pracy zostaje z nia Niania.
Niania przychodzi do nas ze swoim synkiem, ktory ma 4 lata i dzieki temu dzieci maja takie mini przedszkole w domu.
Oficjalnie wiecej dzieci nie planuje bo ja raczej do tych wyrodnych mam sie zaliczam, ktore bardzo lubią siebie i mozliwosc dysponowania wlasnym czasem :-) teraz kiedy Maja już jest duzo wieksza zaczynam powoli wracac do rownowagi sprzed ciazy :-) a przecież to było tak dawno temu :-)

Czekam na wiosne i lato... patrze jak rosnie moja pociecha... patrze jak wszysto sie zmienia... tak mi dobrze :-) tyle u mnie :-)

U Was jak widze wiele nowych osob :-) niektore nawet po raz kolejny zostana mamusiami :-) (gratulacje).

Dziewczyny te wasze "malunki" sa przecudne :-) mszkoda, że ja nie potrafie nic podobnego ... mam piekna wyobraxnie i gdybym tylko umiala choc pare obrazow przelac na takie pudełko :-) a ja nic - tylko kreski i kropki :-) \

Sciskam wszystkich cieplo...

No. o wiele lepiej. ja co prawda jestem w miarę na bierząco w Asiołkowych sprawach ale wprowadzenie innym się nalezało:-D:-D

Witaj w domu!

hahahaha ja dopiero teraz dochodze do siebie po ostatnich burzach i stad nieobecnosc tak długa :-)na szczescie wszystko idzie ku lepszemu wiec powinnam miec wiecej enegrii i czasu na pisanie :-) a i chetnie bym sie spotkała na jakieś kobiece ploteczki przy dobrej kawie lub herbacie :-)

Mało nie zemdlałam z wrażenia.
Asiołek!!!!!!!!!!!!!
To my ten bb rozkręcałysmyy!!!!!!!!!!!!!!!!!Żywa historia. :-)
A tak serio- STRASZNIE się cieszę i też chce na ploteczki i kawę...będe miala kurs w sobote niedziele w Bialym 23 lutego, może cos wykombinujemy????????Jakis wedel???????
Co do smutniejszych spraw- tamte dzieciaki MAJĄ ojca. Słabego bezradnego, ale mają.
Oczywiście, opieka spoleczna daje pomoc, ale co z tego.20 lutego mają poleciec do Anglii , przynajmniej tak ojciec twierdzi.Powiększa szeregi bezrobotnych, a może nie- może ojciec znajdzie pracę?
dziewczyny, ściskam mocno. Asiolku piekny awatarek.Żużaczku, zmiany w suwaczkach, piekne.
Minia, mamy takie samo walentynkowe wspomnienie :-)

reklama
O rany! Asiołek:-) Zastanawiałam sie czemu przestałaś pisać. Z rok nie pisałaś, albo dłużej. Mojej Zosi pewnie jeszcze nie widziałaś. Udało mi się urodzić cudną, zdrową babeczkę:-) :-) :-) .Wklejam zdjęcia, żebyś ją sobie mogła obejrzeć. A o spotkanku trzeba by pomyśleć. Jak zejdą śniegi robimy najazd na Kalinę:tak: Ale może by coś wczesniej jeszcze uknuć:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry