reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Heh, ja też mam takowe wspomnienie, znaczy owocne te Walentynki :tak: W tym roku trzeba uważać:-)
Miło mi Cię poznać Asiołku:happy:
A Magda krzyczy i słucha swego głosu, rozwija się moje dziecko, a jeszcze niedawno w brzuchu siedziało;-)Wczoraj oglądaliśmy z mężem fotki. Niedługo kolejna rocznica naszego poznania. Wzruszyłam się... Stwierdziłam też, ze lepiej mi z długimi włosami, dlatego też postanowiłam je zapuscić, tym razem spróbuję razem z grzywką. Oby mi cierpliwości starczyło:rofl2:

a my pare ładnych lat temu w walentynki mielismy pierwsza randke... na Władcy Pierscieni - i naprawde ogladalismy film:-D:-D

Mnie osobiście trochę jeżą takie naciągane święta. Te wszystkie walentynki i helloween'y :eek: Niedługo święto dziękczynienia bedziemy obchodzić :baffled:

Wiesz co Żużak, chyba wolałam poprzednią stronkę z Twoimi dziełami, przynajmniej widziałam, że coś nowego przybyło :-)

No ja postanowiłam walentynki rodzinnie obejśc. Poniewaz nie możemy uwolnic sie od dzieci, siądziemy sobie na deserek przy świecach z dziećmi...mam worek tealightów, bda mieli ubaw zapalając i ustawiaJĄC na stole świecące wzory. Zrobie deser i lody beda...i tyle dla dzieci. :-)

minia haha... nio to teraz musisz sie napawac wszystkim jak leci

co do walentynek. Umówilam sie w kawiarni... z kolezanką:-D:-D:-D:-D:-D. Męża wysyłam do bielska...do soboty - z Witkiem JUPIIIIIII!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry