G
Gosik
Gość
Dobijcie mnie:sick: Ten katar mnie wykańcza, do tego lekka temperatura.
Zdyyyyyyyyycham.
Zdyyyyyyyyycham.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) ! W piatek kolacja u znajomych, wczorajszy plan dnia wzbogacony o wizytę wieczorną u następnych znajomych, a dziś obiad w Folwarku Nadawki pod B-stokiem. Już więcej tam nie pojadę, otóż zamówiłam pierogi ruskie i z kapustą i grzybami, dostałam z mięsem, gdy zwróciłam kelnerce uwagę, powiedziała:"Przepraszam widocznie pomyliłam zamówienia" i poszła, odniosłam jej ten talerz i powiedziałm, że ich jeść nie będę, po ok. 20 min. przyniosła mi ruskie (5szt.) (pełna porcja- 9szt.), pytam gdzie te z kapustą i grzybami a ona,że były pewnie z tymi z mięsem. Ja do niej, ż eprzeciez nie próbowałam każdego pieroga z tamtej miski, no to z łaską oznajmiła, że zaraz przyniesie mi 4 z kapustą i grzybami. Uff, wiem że kobieta w ciąży jets upierdliwa, ale bez przesady, nie po to idzie się do restauracji, by kłócić się z kelnerami. Mało tego na to by być obsłużonymi czekaliśmy ponad 40 min.
!
z tym dogadzaniem sobie ciężarnych. Masz oczywiście rację, że lepiej za wczasu pomyśleć niż się potem katować. Nie ma to jak złoty środek