reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Agak bardzo Ci współczuję bądź dobrej myśli i na pewno będzie coraz lepiej. W mojej rodzinie jest chłopczyk chory na autyzm długo nie rozmawiał teraz już rozmawia chodzi do szkoły i jest strasznie kochany. Trzymaj się cieplutko.

reklama
Agak, będzie dobrze! Koleżanki dzieci chodziły do Tego przedszkola i była zachwycona opieką i wogóle. Podobno bardzo trudno jest się tam dostać.
Żużaczku, nie mam pojęcia jakie zasady przyjęcia do przedszkola obowiązywały 8 lat temu, dlatego też dziękuję Ci za uswiadomienie;-).

Agak, szukaj kontaktu z rodzicami innych dzieci u których stwierdzono autyzm, oni najlepiej ci poradzą co robić. Co to znaczy w trzech płaszczyznach? Na pewno Patryk ma szansę z tego wyjść zwłaszcza, że jak piszesz, nie jest mocno nasilony. Na pewno dużo można zrobić, na pewno są jakieś możliwości terapii, muszą być. Dużo dużo siły i wytrwałości! I mam nadzieję, że Żużak ma rację:happy:

Trzymajcie kciuki Wiktoria od wczoraj biega po domu bez pampersa. Zaopatrzyłam się w odpowiednia ilość majteczek i rajstop na razie mam dużo entuzjazmu.:-D

reklama
Do góry