reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
O ludkowie jak się ulatałam .... Ale znalazłam gajerek w rozmiarze 36 i jestem szczęśliwa jak norka  ;D Jeszcze tylko jakaś bluzka i jestem gotowa na weselisko  ;D

Marta dziś spędzała czas z tatulkiem, fotka ze spacerku :)

img0788largemediumyf7.jpg

Witam Was serdecznie.
Mam na imie Ania, i dziś zaczęłam 31 tydzień ciąży. W brzuszku siedzi mała dziewczynka. Muszę się pochwalic, że przeczytałam Wasze wszystkie wpisy. Zamierzam troszkę z Wami tu pobyć. Muszę popracować nad suwaczkiem, i takie tam...
Pewnie się zdziwicie, ale wcale nie jestem przygotowana do narodzin małej.
A to już baaardzo niedługo.
I napiszę Wam wielki komplement, tak na dobry początek. Jesteście wspaniale zorganizowane i kompetentne w roli, matki, żony, godpodyni. Ja wręcz przeciwnie.
Ale o tym pomalutku.
Na razie idę odpoczywać, bo szarpnełam się niemiłosiernie i upiekłam ciasto. Nie wyszło..jak zwykle, a kupa garów w zlewie została...
;D

Hej, hej Maxima! Kolejna nowa mama. Nie moge uwierzyć, że przeczytałaś wszystko co tu naskrobałyśmy. Ile dni to czytałaś? ;D ;D ;D Podziwiam! Witamy na forum :)
Minia, 36 no,no,no, szczuplak z Ciebie! Jak uda mi się wrócić do 38 to będę cała szczęśliwa :D

Heeeeej maxima  ;D jak miło, ze do nas dołączyłaś  ;D WSZYSTKO przeczytałaś? Nie wierzę  ;D

Spoko, spoko Gosik wrócisz do swojej figury wcześniej niż myślisz. Widziałam jak wyglądałaś. Laska  ;D

Przeczytałam, pozwoliłam sobie opuścić jedynie wątki kuliarne, ogrodnicze i ogólne doradcze w kwestii prowadzenia domku. Za to byłyście skarbnicą wiedzy na temat ciąży, porodu i pielęgnowania malucha.

Nie chce mi się chodzić do szkoły rodzenia !!!!!!!!!!!!!!!
Niedobra jestem, wiem, będę żałować, trudno, niech się świat wali, pali....
A jeśli chodzi o figurę to zaczynam źle reagować na lustra.... nie mam sie w co ubrać.....a to co mam jest różowe..... bleeee....

Joasiah .....
                  Małżeństwo to podróż w nieznane,
                 więc życzę Wam szczęśliwej podróży!

szczescbkwiatyto6.jpg

maxima witaj! no to prawie dwa lata przeczytałas... zaczynałam ten wątek z asiolkiem z pierwszych tygodniach ciązy..... ;D ;D

minia kurcze, bylismy obok ciebie, mialam kosmetyki... teraz to nie wiem jak ci je przekazac :(

reklama
Kurcze Żużak sorki, że tak wyszło, ale nie było mnie prawie cały dzień. Mogłas wrzucić te kosmetyki, mąż by zapłacił, chyba ....... ;D

A co jutro porabiasz? Nie wiem jeszcze czy będziemy się gdzieś wybierać, ale jeśli tak to podaj adres i jak możesz tel. kom. w razie czego (na priv), postaram się po nie zajechać. A jak nie masz żadnych planów, a i my nigdzie nie pojedziemy, to zapraszam, jesli masz ochotę of course  ;)

Do góry