reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik tak to juz z nami jest, że wraz ze wzrostem dzieci, potrzebujemy coraz mniej snu ;).

Żużaczku, moje mieszkanie jeszcze nie wyremontowane, ale jak tylko coś zrobimy, na pewno podzielę się tym z Wami.

Ostatni weekend przed rokiem szkolnym :(.

reklama
Nam wiatr nie straszny   W porównaniu do tego co działo się wczoraj to lekki zefirek  ;D  Czapa na uszy, za pierze i na powietrze świeże. Jak się nie chce wychodzić to zawsze powód się znadzie, a to wieje, a to pada, za ciepło albo za zimno. Mądrzy ludzie ciepłe ubrania wymyślili   ;D

Iza od 8 w przedszkolu a ja nie moge sobie miejsca znaleźc i co chwilka rycze że dzieciak mi dorasta i ucieka spod moich skrzydeł. Te trzy lata strasznie mnie do niej przywiązały z czego nawet niezdawałam sobie sprawy do tej pory. Jedyna rozłąka jak byłam w szpitalu była trudna ale byłam ledwo zywa i jakos to minęło a teraz codziennie przez kilka godzin bez mojej pszczółki. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Żużak, to samo jej chciałam napisać heheheh, ale jakoś nie mialam odwagi. Zresztą nie wiem jak to w przyszłości ze mną będzie, może będę taką samą kwoką ;D

reklama
Do góry