reklama
Agak29
Fanka BB :)
Co do wizyty u Gosika to mówiąc szczerze nie mam pojęcia bo babka Karola chce we wrześniu leciec do stanów i jeszcze nie ma biletu a wiem że będzie to weekend i Karol będzie musiał ją odwieźc. jak on pojedzie to ja zostanę z dwójką na głowie a z taką obstawą nie dam rady. jak bede cos wiecej wiedziała dam znac. mam nadzieję ze niedługo się dowiem.
Iza w domu. Skubana sama jadła w przedszkolu a w domu nawet nie ma zamiaru spróbowac. Tylko pani poskarżyła że ona nie chce nikogo słuchac i robi co chce. I teraz zastanawiam sie czy mam zacząc wychowywac ja inaczej (tylko jak?) czy poczekac aż mi wychowawczyni Izę wychowa. W poniedziałek idzie na cały dzień. Zobaczymy jak to zniesie bo dzisiaj było ok.
Iza w domu. Skubana sama jadła w przedszkolu a w domu nawet nie ma zamiaru spróbowac. Tylko pani poskarżyła że ona nie chce nikogo słuchac i robi co chce. I teraz zastanawiam sie czy mam zacząc wychowywac ja inaczej (tylko jak?) czy poczekac aż mi wychowawczyni Izę wychowa. W poniedziałek idzie na cały dzień. Zobaczymy jak to zniesie bo dzisiaj było ok.
Ż
żużaczek
Gość
agak a ty Ize w domu bezstresowo wychowujesz??
Anetka75
Entuzjast(k)a
Agak, to chyba normalna reakcja mamy na pierwsze kroki dziecka w dorosłość czytaj w przedszkole
Będzie dobrze a potem jeszcze lepiej, będzisz chodziła na zajęcia otawrte i zobaczysz jakie mądre i uspołecznione jest Twoje dziecko ;D
Minia, mi jak najbardziej pasuje
Wysprzatałam mieszkanie a jutro na zakupki. Lubię wolne soboty;D
Minia, mi jak najbardziej pasuje
Wysprzatałam mieszkanie a jutro na zakupki. Lubię wolne soboty;D
mania78
Fanka BB :)
Minia problem w tym, ze nie mam cyfrówki, a zwykłe zdjęcia musiałabym zeskanować, a to troche czasu zajmuje, wiec ...no dobra nie chciało mi się ;D.
Byłam na spacerze, Mikołaj mi zasnął i wściekłam się, bo spał pół godziny, a w domu śpi 2-3 godz. Teraz lezy na brzuchu na naszym łóżku i wcina nasze prześcieradło, niezłą ma z tego radochę.
Idęrobić obiad mężusiowi.
Byłam na spacerze, Mikołaj mi zasnął i wściekłam się, bo spał pół godziny, a w domu śpi 2-3 godz. Teraz lezy na brzuchu na naszym łóżku i wcina nasze prześcieradło, niezłą ma z tego radochę.
Idęrobić obiad mężusiowi.
Ż
żużaczek
Gość
anetka no to ja jestem nienormalna matka. Cieszyłam sie jak fretka jak moj syn poszedł do przedszkola ;D ;D
ha ha chusta kupiona...juz przepadlo.
szykujcie pieniązki,
jestem w bialym, pisze od siostry, padnieta ze strach. 4 godziny z malym w samochodzie, ..buu..mam go dosc. Siostra z mezem pojechali do leroya a ja korzystam i pisze. Co za miasto, korki, objazdy, koszmar.
szykujcie pieniązki,
jestem w bialym, pisze od siostry, padnieta ze strach. 4 godziny z malym w samochodzie, ..buu..mam go dosc. Siostra z mezem pojechali do leroya a ja korzystam i pisze. Co za miasto, korki, objazdy, koszmar.
reklama
Ż
żużaczek
Gość
kalina a juz miałam na ciebie krzyczec, ze pojechałas do domku tak wczesnie a do mnie nie wpadłas.
Miasto okropne. na szczeście już niedługo ten problem nie będzie mnie dotyczył.
Miasto okropne. na szczeście już niedługo ten problem nie będzie mnie dotyczył.
Podziel się: