reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

gosik no ja troche inaczej powiem z doswiadczenia matki dwóch alergiów. Alergen moze "dzialac" pare dni :(

minia ja sympatycznych gosci nigdy nie mam dosc ;D ;D
co do kremiku nanocnego to polecam ten co uzywa Kalina (jest z niego bardzo zadowolona - pisała wczesniej) - strona 91, krem na noc przeciw oznakom starzenia. naprawde dobry - i w promocji z 40zł na 25zł (dokladnie 24,90).

reklama
Gosik jeśli to jest refluks - a myślę że tak porozmawiaj z pediatra na temat losecu. Jak Iza miała 3 miesiące wylądowałyśmy w szpitalu ponieważ od refluksu ukrytego miała jedna wielka rane w przełyku ani jeśc ani spac tylko straszny płacz i w szpitalu właśnie to nam przepisali. Od tamtej pory zupełnie inne dziecko.

Troszkę jakby przysnęła, ale nie zabardzo. Jej problem polega na tym, że zanim uleje to dłuższy czas podchodzi jej wszystko do gardła i drażni przełyk. Jeszcze jadłam płatki kukurydziane, ale nie podejrzewam ich. A deszcz to raczej nasennie powinien dziłać...na mnie tak działa :)
Minia, gdybym ja wiedziała wcześniej do czego jeszcze może służyć mąż to ja bym tej chusty nie zamawiała ;D Małą w zęby i na spacer  ;D

Dzięki Agak, jak jej się nie poprawi to przejdę sie do lekarza, i tak muszę jej zrobić morfologię, bo mała ma konflikt serologiczny(ja mam 0 rh- a ona A rh+ po tatusiu), bez żadnych następstw, ale trzeba kontrolować morfologię. Przed chwilą była położna i też powiedziała, że gdyby jej nie przeszło mimo diety to żeby sie zgłosić do pediatry. Na razie jestem optymistką :)

Hurrra. właśnie przyszła chusta ;D, posłaniec walił do drzwi jak opętany, podczas gdy ja właśnie siedziałam na kibelku ::) A Zosieńka śpi sobie spokojnie, moja królewna, nareszcie :) uwaga, zaraz odpakuję...

Jeeeeeeeest!!! ;D Pierwszy namacalny dowód na to, że istniejecie NAPRAWDĘ.
Ale fajnie  :D Dziękuję, dziękujemy, dziękujemy  :-* :-* :-*
Właśnie wypróbowałam pierwsze wiązanie na misiu  ;D

reklama
Do góry