• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
O jakie śliczne dzieciątka:tak:Widzę, że sobie świetnie radzicie z nowym forum. Mi to idzie jak po grudzie, ale zaczynam się orientować. Żużak, nie ma sensu reagować na takie pogaduszki. Chociaż, jak kilka razy bym coś takiego usłyszała, to pewnie ripostę bym w końcu posłała. Az się boję, co będzie ze mną. Ja teraz zaskakująco przybrałam na wadze a i mój wygląd znacząco się zmienił. W końcu mam brzuch! I to jaki! Zobaczycie w sobotę:confused:
Wczoraj byłam w pracy i też usłyszałam tekst, że koleżanki córka nawet, gdy rodziła, to takiego brzucha nie miała. Z tym, ze jej córka miała 156 cm i ok 45 kg przed dzieckiem. Ja mam 170 i dużo nadwagi przed dzidziusiem. I to jej powiedziałam.
:sick:Ikonki bardzo mi się podobają :szok:
Wracam do ćwiczeń w skzole rodzenia, bo jakoś 2 tyg odpusciłam i czuję taką potrzebę.
Miłego dnia

kalina na zdrowie!
joasiah my mamy brauna, juz 4 lata i chodzi jak burza (chyba shafir), nie moge sprawdzic, bo stoi tam gdzie Wiktor teraz kima.

Własnie zalalam pikle. Chyba będe te wszystkie słoiki w tapczanie trzymac....ni ma miejsca:baffled:

magdalenka mój starszak juz sam jeździ, bez lonzy, na oklep skubaniec galopuje jak Indianin. Co sobotkę jestesmy w stadninie.

No i skończyłam pilotarzowy artykuł o wnetrzach. A dzis lub jutro ukaże się tekst o kąpieli - polecam. Świetne przepisy na domowe spa:laugh2:

No to sobie pospałyśmy. Od 21 do 9 :) Koło 8 już mała się kręciła w łóżeczku, ale głowy nie podnosiła dopóki ja nie wstałam. Kochane dziecko. Właśnie opyliła michę kaszy i bawi się grzecznie w pokoju.Joasiah my dostaliśmy żelazko w prezencie ślubnym. Braun proglide-jet. Działa już prawie 6 lat bez zarzutu. Kranówę można do niego lać, nie trzeba destylowanej. Miłośniczka prasowania nam kupowała, to chyba dobrze wybrała. Ja ekspertem nie jestem, najlepiej żeby jakąś maszynkę do prasowania wymyślili. Dałabym każde pieniądze.Dziewczyny gdzie i o której do Gosika się umawiamy, chyba już czas ustalić. Aha, i co która do jedzonka bierze ....Cholerka, okienko do odpowiedzi mam wypasione, a nic z tego nie działa ..... Buuuuuuu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry