reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Oooooooo i widzę masz adwokata Żużak :-) Madzia przecież ja się zgrywam. Udanego poznawania, niech Wam się uda spotkać przede wszystkim :-) Żużak masz uścisnąć dłoń Madzi ode mnie :-)

O matko, dopiero wróciłam z cudownej podróży po urzędach;-) Odebrałam pesel i złożyłam wniosek o becikowe. Nie chce mi sie pisać o tym, jak najszybciej chce zapomnieć:eek:
Piękna dziś pogoda:-)

Przeczytałam o podróżach i podróżniczkach. Szczęśliwej drogi już czas, mapę zycia w sercu masz...a ja po pracy wracam i co widzę? Teściowa pyzy zrobiła, cały gar!
No no. I bigos, ale ja mam doprawić.
Na suchy kaszel nie wiem co maluchowi....nie znam sie wcale. Ja jak choruje biore acodin, ale to nie leczy tylko zatrzymuje. Nie polecane przy flegmie.
Jonatan chodzi, mialam wam wczoraj napisac, zapomniałam. Trzy kroczki zrobil sam od taty do mamy. Ćwiczymy dalej. Za jedną rączkę dobrze sie prowadzi, ale sam jeszcze boi sie, najwyżej kroczek od czegoś do czegoś.
Moje średnie dziecko oznajmilo, że koło sklepu jest piwnia. Chodziło o piwiarnię. Iże jakas koleżanka jest wredna jak mysz. Dzieci sa fajne. :-)
Ide do malucha, jęczy do mnie. Pozdrowionka. Gosik, pamiętasz Asterixa i 12 prac i Dom, KtóryCzyni szalonym? Wypisz wymaluj nasze urzędy.

Oooooooo i widzę masz adwokata Żużak :-) Madzia przecież ja się zgrywam. Udanego poznawania, niech Wam się uda spotkać przede wszystkim :-) Żużak masz uścisnąć dłoń Madzi ode mnie :-)
Minia ja też to odebrałam jako żart.:-D A tak sobie pomyślałam, że Żużaczkowi miło pewnie, że wszystkie sie o nią upominami. :tak: I stąd mi wyszło dobro pożądane - każda z nas chce poznać Żużaka!! A ja już sieczujęjak byś mi dłoń uścisnęła. Oj, jaka szkoda że z Wawy do Białego i odwrotnie jest tak samo daleko:-(

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojej przyjaciółki. Nie widziałyśmy sie na spokojnie ROK:szok: Dzieciaki były w przedszkolu, a ja sobie jadłam z nią śniadanko:tak: A potem miłe sie skończyło, bo trzeba był zdążyć z dzieciakami na szachy, do mechanika naprawić w aucie chłodnicę, umówić nas z mężem na bardzo ważne spotkanie, przygotować obiad dla pracowników, pomóc mamie w zakupach i myciu okien... i ja sie dziwię, że oczy same zamykaja mi sie ze zmęczenia:-D
A pochwalę sie Wam, że mężuś przyprowadził dzisiaj wspaniałae autko, a raczej maszynę roboczą. Samochód, który wjedzie wszędzie :szok:, taki prawdziwy terenowy:cool2: Nazywa sie UNIMOG i był mazeniem mojego męża od dłuższego czasu. Oczywiście jak sie wyrobię zamieszczę zdjęcie z własną osobą. I to ja mu takie autko wynalazłam:happy:

reklama
JONATANKU SZEROKIEJ DROGI!!!!! Żużaczku, to wspaniale, że jednak zdecydowaliście się an wyjazd. Miłego odreagowywania, odpoczywaj i relaksuj sie ile wlezie! Nie mam kiedy do Was pisać, zaczęły się kartkówki, a za tydzień już pierwsze sprawdziany. Oj, nocki będą zarwane :(((

Do góry