reklama
G
Gosik
Gość

G
Gosik
Gość
Mam taką matę edukacyjną. Będzie miał sie czym zająć
Zosia to jeszcze takich rzeczy nie kuma

mania, spoxnione zyczonka!Mikolajku kochany, sto lat sto lat siedmiomiesięczniaczku!
mania, u nas wlasnie tak! Naręcze kwiatów! I wzruszaja mnie te wiązanki z ogródków, z astrow i łocieni, i te sklepowe...oze powiesłam do suszenia...czekolady zjadamy wlasnie...a najwiekszy kosz z różami w salonie, w jutowym worku pomarańczowe roze z jedwabiu...malutki kiczyk, ale miły.
ide p[iec muffiny, prababcia przyszla pilnowac jonatanka, ma 86 lat i daj jej panie Boże zdrowie! Milych plotek dziewczyny!

mania, u nas wlasnie tak! Naręcze kwiatów! I wzruszaja mnie te wiązanki z ogródków, z astrow i łocieni, i te sklepowe...oze powiesłam do suszenia...czekolady zjadamy wlasnie...a najwiekszy kosz z różami w salonie, w jutowym worku pomarańczowe roze z jedwabiu...malutki kiczyk, ale miły.
ide p[iec muffiny, prababcia przyszla pilnowac jonatanka, ma 86 lat i daj jej panie Boże zdrowie! Milych plotek dziewczyny!
mania78
Fanka BB :)
Minia to nie chodzi o to, że sie nie chce ale niue mam czasu na skanowanie. Oto zdjęcie zrobione dziś telefonem:http://img138.imageshack.us/img138/7296/mikoaj7mcyqx9.jpg
reklama
Podziel się: