reklama
no to dobrze! Dobrze!
A ja- powiem wam- nawet zadowolona jestem...pogotuję sobie przez tydzien, posprzatam w szafie...już dwie pocztowki z Dawidem zmaściłam jedna z bałwanem druga choinką. Bałwan ma czerwony kapelusz i zawadiacka gebusie, a choinka sowiecka gwiazdę i napis Wesołych Świąt, z tym, że S i Ł sa w lewa strone obrocone.
narazie moj choruszek bawi sie smokiem i uklada mazaki wg kolorów.
Zobaczymy co dalej.
najbardziej wniebowziete starsze dziecko- na razie zdrowe a tez ma kwarantanne 10 dni, lekarz kazal trzymac w domu i obserwowac....Gra na komputerze i bezwstydnie sie cieszy.
Jonatan filozoficznie zuje pileczkę- on kocha piłeczki i wszystko mu jedno, grunt ze mama w domu...
Jaka bedzie noc? czekam na gorączke i wyrzuty wysypki...:-( No, nie padac duchem. Będzie dob rze, musi być dobrze.
A ja- powiem wam- nawet zadowolona jestem...pogotuję sobie przez tydzien, posprzatam w szafie...już dwie pocztowki z Dawidem zmaściłam jedna z bałwanem druga choinką. Bałwan ma czerwony kapelusz i zawadiacka gebusie, a choinka sowiecka gwiazdę i napis Wesołych Świąt, z tym, że S i Ł sa w lewa strone obrocone.
narazie moj choruszek bawi sie smokiem i uklada mazaki wg kolorów.
Zobaczymy co dalej.
najbardziej wniebowziete starsze dziecko- na razie zdrowe a tez ma kwarantanne 10 dni, lekarz kazal trzymac w domu i obserwowac....Gra na komputerze i bezwstydnie sie cieszy.
Jonatan filozoficznie zuje pileczkę- on kocha piłeczki i wszystko mu jedno, grunt ze mama w domu...
Jaka bedzie noc? czekam na gorączke i wyrzuty wysypki...:-( No, nie padac duchem. Będzie dob rze, musi być dobrze.
G
Gosik
Gość
nie padać duchem!!!!!!!!!!!!
zbliża sie mój powrót do pracy i egzamin
nie mam jak ćwiczyć bo
jestem z Zosia sama, bo mama juz od tygodnia chora i nie wpuszczam jej do domu
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!
Zosia ma w nosie morze fluków i okropnie kaszle
nie padać duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
codziennie ciagam sie po lekarzach taxówkami z tym cholernym, ciężkim fotelikiem
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbliża sie mój powrót do pracy i egzamin
nie mam jak ćwiczyć bo
jestem z Zosia sama, bo mama juz od tygodnia chora i nie wpuszczam jej do domu
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!
Zosia ma w nosie morze fluków i okropnie kaszle
nie padać duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
codziennie ciagam sie po lekarzach taxówkami z tym cholernym, ciężkim fotelikiem
nie padac duchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mania78
Fanka BB :)
O ludzie, luzdie!!!!! Wszyscy chorują, więc i u nas normalnie byc nie może. Mikołaj ma gronkowca, więc i mój śklubny też. Jesteśmy zagronkowani i co teraz? Czy to wraca?????? Jak toświństwo leczyć???? Żużaczku kochany, wiadomość dostałam i myslę, że skożystam, z oferty. Dziś rozmówię się z mężusiem. Buziaczki wszystkim na wyzdrowienie. PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!! PRECZ Z CHORÓBSKAMI!!!!
Ż
żużaczek
Gość

Myłam pędzle w łazience, przychodze do pokoju a mój mąż mówi. - Dzwonił do ciebie telefon. Biore komórę a tam wyświetlone "A to kochanie". Krew mnie zalała - jakie kochanie do mojej żony dzwoni?? Ale sprawdzam numer a to sie okazało, że to moja komórka była nie zablokowana i z kieszeni do ciebie dzwoniła"
Normalnie padłam (a mój mąż jeszcze do siebie nie doszedł z nerwów)

reklama
Podziel się: