A
Alusia8989
Gość
Kropeczka aha to oddam to mamie a kupie sobie za to cos innego
) dziekuje Ci za odpowiedz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

może jeszcze jak go poniesie to też Ci powie, że mu wolno ??? jak jemu to i Tobie, ale po co skoro macie siebie?
mam nadzieje, że rozmowa była-będzie i to poważna... :* a skoro on " ma do tego prawo " to może Ty też zacznij ? i co to znaczy, że jemu wolno? nich sie facet obudzi
ale mój to taki nie przyzwyczajony do noszenia na rękach od małego, to może dlatego mi łatwiej
oby szybko się skończyło
Ech jutro tez jest dzień, więc jutro będę grzeczna
Mam nadzieję, że pan Bułgar nie podstawiony przez pana P. hehe;-)
juz teraz nie mam tej weny
w sumie do Ciebie Alusia chcialam napisac to co Mateuszkowa ;-) eh,jakos sie tu wszystkie uzupelniamy.Dodam jeszcze ,ze Ty to spokojna jestes...jak ja bym sie dowiedziala a tymbardziej uslyszala od mojego,ze on ma prawo to
reka,noga,mozg na scianie ....oko na widelcu ...sama swieta nie bylam ale bardzo szybko zrozumialam,ze to nie dla mnie bo KOCHAM swojego meza.
a wystarczylo by cwiczyc....
bo spotkalas sie z bulgarem a Twoj Ci nagle zaczal zdrady wmawiac.
mój to narazie póki co - odpukać - grzeczny
a i dziś mu niedawno przedstawiłam swój lament jaka to jestem tragiczna, gruba, nie pociągająca innych itp. - tak innych 
no i podstępnie wypytany zdradził, że ktoś tam w pracy żonkę jego slustrował nie raz 
no nie wiem.. hehe
mnie wrecz wkurzaja chlopy ,ktorzy na mnie oko zawiesza
bo przeciez ja mam meza
gdybym nie miala to inna bajka ;-) a mojemu M to ryba czy sie komus podobam czy nie-grund,ze jemu sie podobam
za to to jemu jakies baby sie na szyje rzucaja w ogole nie zwracajac na mnie uwagi
powaga...zreszta moj M to do innych bab taaaaki mily -i te jego no co?? o co Ci chodzi bo fakt faktem on nic nie robi ale wystarczy,ze jest taki milusinski,szarmancki etc. i te jego poczucie humoru...moj M to zaden playboy ale nie jedna by go chciala...za sam charakter :-) dobrze ,ze tylko ja wiem co ma miedzy nogami 

no mam nadzieje,ze tylko ja