reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry Kochane :)
Wstałąm z nowym nastawieniem i odchudzam się solidnie od dzisiaj i koniec. Już właśnie pije wode z octem :))

Mateuszkowa na ciemnych włosach strasznie szybko widać odrosty i mnie to wkurza a ja miałam takie myszowate więc na jasnych odrosty nie będą się tak wyróżniać. A kokietka z Ciebie niezłą :)) ale to dobrze ! :*

Jolit@ to fajny facet Ci się trafił :):* a podaj stronke na priv z kamerkami :)) zobacze sobie też :))

Toxicstar co tam ? :) :*

Dziewczyny powiedzcie mi czy dobrym sposobem bedzie jeśli założe sobie konto na Fotce tak jak on i wpisze wolna i zaczne pisać, nawet wejde na jego profil. Zobaczymy co powie ? ;)

reklama
witam,
jak ja sie źle czuję głowa mi pęka, niedobrze - masakra, pewnie ciśnienie na łeb na szyję leci bo normalnie wrak człowieka ze mnie dziś:-(

Alusia może i dobrym pomysłem byłoby założenie konta "fikcyjnego" i podgadanie mężą, ciekawe co by ci napisał:tak:

Na rzie nic więcej nie napiszę bo nie mam siły, muszę po tabletki przeciwbólowe iść do apteki:zawstydzona/y:

Gaja to takie konto mam od koleżanki ale ja myśle o tym żeby załozyć swoje konto i wejść do niego i np dać mu jakiś tam prezent ;) ocenić zdjęcie. Ale nic nie mówić. Ciekawe co by pomyślał...

Gaja to napij się kawy i jak masz możliwość to połóż zimny ręcznik na głowę i przykryj ozy i poleż tak 10 mniut powinno pomoc ;* znaczy mi pomaga przy napadach migrenowych

kochana kawa to wypita z samego rana:sorry: jak siedzę i sie nie ruszam jest lepiej:tak:

Co do konta to nie wiem, zawsze możesz spróbować, bo niby co ci zrobi? Obrazi się???? Śmieszne by to było wtedy:-D

Acha miałam się Ciebie spytać o pieska, nadal go macie?

Nie piesek poszedł do mojego dziadka. Bo Olek strasznie go męczył. Teraz my go możemy często odwiedzać, dziadek jest szczęśliwy bo ma chociaż z kim pogadać heh :)) :))

Właśnie się waham co mam zrobić z tym kontem. No właśnie chyba się nie obrazi a jak to zrobi to chyba umre ze śmiechu. Ale chociaż on zawsze wszystko robi tak że w końcu ja jestem winna ;/

dzień dobry

kawa - jest
śniadanko - zjedzone
szaro za oknem - jest
ogólne niewyspanie - jest

Toxi super, 3mam kciukasy!!! a pazurki sama bym sobie zrobiła, wkońcu muszę iść na profesjonalny maniciure, nigdy nie robiłam w salonie :eek: ja uwielbiam latte, a teściu mi ostatnio zrobił latte o smaku tiramisu, myslałam, że wyliże filiżanke..:sorry::sorry::sorry:

Jolit@ ja tam lubie jak jest zazdrosny , bo w naszym związku on tej zazdrości nie okazuje bo mi bezgranicznie ufa :sorry::sorry: i chciałabym szczypte tego :sorry::sorry::sorry: wszystko w granicach oczywiście.. a jak mój byłby taki miły do innych jak Twój, to po łapach by dostał, zresztą był czas, że ja widziałam różne rzeczy których nie było i mu wmawiałam to i owo..:confused2::confused2::confused2::confused2: prawda jest taka, że lubie się podobac innym :p ale teraz z dzieckiem ciężko mi to sobie wyobrazić, żeby mogło tak jeszcze być :crazy::baffled: i jak kamerki ? hahaha ;-)))

Alusia a dalabys zdjęcia, co ???:sorry: ja bym założyla konto i podglądała ale nie pisała :p no może jakby już przeginał to zrobiłabym tak, że podałabym się za kogos innego i sprobowała z nim filtrować i niech napisze co i jak i wtedy się okazało by..:-p:-p:-p:-p

Gaja u mnie to samo, powietrze ze mne uszło, ale tłuszcz został, no cóż.. @ też sie zbliża juz czuje ten wszechobecnych nerw..

Edysiek ?? w pracy już czy spisz? :p

Witam :-)
U nas dzisiaj pogoda do bani, zimno i leje :no:
Wysłałam już Angelę do szkoły, bo raczej jej przeszło. I w końcu mam trochę spokoju i czas tylko dla siebie :-p

Jolit@ przebojowa z Ciebie babka ale to już wiem od dawna ;-) To prawda co piszesz wszystko jest dla ludzi i jak sie pamięta o tym, żeby przy tym nie krzywdzić innych (no i siebie też) to jest ok.

Alusia no może na straty to go jeszcze nie spisuj, w każdym związku sa wzloty i upadki. Jak jest o co walczyć to walcz. No i nie zapominaj o sobie.
A może byś tak Ty zrobiła coś żeby to on się poczuł zazdrosny i zagrożony :evil:Może trzeba go podejść z drugiej strony.

Toxi to super, że wszystko zaczyna sie układać. Najważniejsze, że Ty jesteś pełna wiary w lepsze jutro :-)

Kropeczka moja teściowa też ciągle się odchudza. Tyle, że ona wcale gruba nie jest, ale wiadomo lata robią swoje i nie będzie wyglądać jak laska.
Nawet ostatnio miałam wrażenie jakby była zazdrosna, że mi się udało tyle schudnąć :baffled:

Mateuszkowa odchudzać już sie nie musisz, ale też nie podjadaj za dużo, bo kilogramy wrócą. A szkoda zmarnować to co udało Ci się osiągnąć.
I pisz tutaj co Ci na sercu leży, w końcu po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie wspierać i pocieszać.

Gaja poprawy samopoczucia życzę. To chyba ta pogoda tak działa, zwariować z nia można.

Mateuszkowa mam już konto od koleżanki i pisze do niego ale z chęcią bym zalożyła swoje i ciekawe jak by się poczuł ;/
A jak zrobił Ci te late? Masz jakis przepis? Oj też bym wypiła :)) A szaro za oknem u mnie też.

Edysiek ale wiesz już ktory to raz? Chyba już nawet nie mam sily liczyć. Conajmniej 3 razy w roku się takie coś zdaża a do tego wydaje mi się żę on ma jakis drugi telefon no ale nie jestem pewna.
Gdybym miała co ze soba zrobic to już dawno bym się wyprowadziła :((
A dzisiaj na ktorą pracujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek, dzieki :-)

Alusia, to było takie latte z kapsułek, bo sobie kupili taki ekspress na kapsułki i kupują je na allegro bo w Polsce nie ma takich, smaków, mieli cała szafke wypchana kapsułkami :eek::eek::eek: od mleka w kapsułkach:eek:, przez milke rożnosmakowa, zwykła kawe, po capuczino ;D , latte carmelowe, tiramisu i inne pyszności..:eek::eek: co do konta to myślę, że
a. głupio by mu sie zrobiło i wydarłby się, że co Ty robisz - bo jemu wolno :confused2:
b. zablokował by Cie i udawał głupa
c. zmienił by swoje konto na inne, albo na innym portalu
d. nie wiem :p

ja bym się nie ujawniala najpierw tylko go sprawdziła ;-) a może to jest tak, że inne piszą do niego a on tylko im odpisuje ????

reklama
Aha i on jak zwykle ma prawo pisac sobie z innymi i to kasować... Zwariuje. Ah mam to gdzieś jak wstanie to zaraz go opieprze co on sobie wyobraża bo mam tego dość. Do jasne ciasnej ileż razy mam mu wybaczać? ;(( ;(( kurna wiedzialam że on taki jest nie wiem po co te dzieci i ten ślub... ;(( ;((
Najgorsze jest że jak tylko mu powiem to on zaraz bo przecież Ty teżpiszesz na forum ;( eh i masz facebooka i naszą klase ;((

Powiem Wam że mam dosć.Nie chce juz z nim być, naprawde nie chce ;(

Do góry