reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja teraz to chyba wszędzie trzeba plecy żeby dostać jakaś lepszą prace. A co do Twoich języków to napewno Ci się jeszcze przydaja ;* nie załamuj się Kochana ;*
A kiedy chciałabyś wrócic do pracy? Co z synkiem zrobisz? :)

Dziewczyny pytanie za 100pkt. Za miesiąc Olek ma urodziny co mu moge kupić? :> :)

reklama
Alusia planuję wrócić w przyszłym roku a Maks pójdzie do przedszkola (tu też będzie załatwiane bo nie dostałby się za chiny ludowe):dry:
Wiesz mam nadzieję, że wreszcie znajdę fajną pracę, nie oczekuje jakiejś super żeby ego podnieść, ważne aby atmosfera była ok:tak:

Co do prezentu nie pomogę bo nie wiem co twój synek lubi:confused:

Alusia a ciastolinę ma? Myślę, że dla 2 latka już się nada. Będą razem z Jasiem lepić. Oczywiście pod nadzorem mamy ;-)
Albo jakiś letni prezent. Może taki dziecięcy basenik, jak macie gdzie rozłożyć na podwórku , to taki mały dmuchany, kolorowy basen też byłby ok.

dzień dobry
:-)

dzisiaj się moje drogie zestarzałam o rok :p mąż przywitał mnie pięknym bukietem czerwonych róż o 7 rano :szok: świezymi bułeczkami i takie tam..:sorry2:

Jolit@ npr - naturalne planowanie rodziny , kalendarzyk , badanie śluzu, mierzenie temp. :p i te sprawy, a co do piłki to ja nie przepadam :p

Kropeczka niestety mam to co Ty - jem słodycze = twarz mi to wypomni, zawsze jakiś syf się przypląta wtedy :wściekła/y:, może kasa nie jest najważniejsza ale wiele ułatwia i bez niej niestety jest ciężko :( takie czasy .. ja też myślę z mężem o własnej firmie.. wczoraj podliczyliśmy kase i co ? i do końca mca musimy dołożyc jeszcze troche żeby rachunki popłacic a gdzie życie?:baffled:

Gaja tak, masz rację, nigdy nie biegałam na czczo a idąc rano musiałabym zjeść chyba o 5 a to dla mnie nieludzkie! głodna nie jestem, kiedyś wmusiłam w siebie serek danio na 20 min przed wyjściem, efekt był taki, że myślałam, że zwymiotuje wszystko :/ więc.. wybieram wieczory, czekam aż @ się skończy i lecę biegać :tak: a męża podziwiam za odwage, że w ogóle myślał, żeby coś majstrować tam na dole :-D i zrzędź ile wlezie :*

Alusiu powinno sie coś zjeść godzinę do pół godz. przed wysiłkiem, a po wysiłku zjeść coś bogatego w węglowodany , ja chyba bym spiralki sobie nie załozyła , mam podobne zdanie jak Edysiek, że to jednak coś obcego we mnie.. :p co do prezentu..hmm.. 2 latka tak ?? nie wiem, może rowerek biegowy ?? ja myśle, że moj bobas to dostanie ode mnie właśnie jakoś w tym wieku :-)

Edysiek piesek to super sprawa ale też duże obowiązki, teraz kiedy jest ciepło spacer nie stanowi problemu, ale w zimie, albo w deszczu już tak chętnie nie będzie sie chciało wstawać, zwłaszcza kiedy za oknem ciemno :tak:

No to Mateuszkowa wszystkiego najlepszego
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
A KTO?
MATEUSZKOWA ;*
Kochana miłości, szczęścia, większej akceptacji siebie i spełnienia wszystkich marzeń ;*

Mateuszkowa Wszystkiego najlepszego!!! zdrowia,szczescia,pociechy z synusia,dobrego seksu i samopoczucia :-D piekna data na urodziny :tak: ja chyba do konca zycia bede ubolewac nad moim 11 lutym :wściekła/y: ciesze sie,ze Maje udalo mi sie w sierpniu urodzic ,nie bedzie tak jak mam urodzin w zime obchodzila.
8 maja ma urodziny tez moja pierwsza ,niespelniona milosc :sorry2: dziwne...ale zawsze o nim pomysle,moze dlatego,ze kochalam go beznadziejna miloscia prawie 5 lat :confused: a pierwsza milosc nie rdzewieje :-D

Alusia i Edysiek cialo obce w srodku i co z tego? lepiej sie hormonami faszerowac ?? ;-) na codzien ja w ogole nie mysle o tej spiralce ,tylko teraz jak pisze i sobie pomysle,ze mam ja w srodku to mi troche dziwnie,no ale... to bardzo 'naturalna' metoda :-D tzn. zadnymi hormonami nie jestem rozregulowana ,ja przy tabl. anty mialam stany depresyjne,okropne humory i glupie pomysly :zawstydzona/y: i bylam bardzo nerwowa,wszystko mnie draznilo.A teraz moj oreganizm funkcjonuje od nowa 'sam' i powoli wracam do siebie :tak: i bardzo mi sie podoba to,ze mam dni plodne :-D bo wtedy mam mega ochote na seks i moge sie nim cieszyc bez stresa o ciaze.

Alusia prezent dla dwulatka? hmm,moze ta ciastolina co Edysiek pisze?? Mai kupilam niedawno i uwielbia sie nia bawic :tak:

ojj JOlit@ czyzby wspomnienia wrócily ????:-D:-D:-D:-D ty ubolewasz nad swoją datą? a ja tak myśle, że moje dziecko nigdy cukierków na urodziny do szkoły nie zaniesie :sorry2::sorry2::sorry2: i przyjęcie dla kolegów może nie wypalić bo to wakacje to wyjeżdżają..:sorry2::sorry2: no cóż.. dziekuje za życzenia :*

reklama
Mateuszkowa Twoj 14 lipiec a moja 14 sierpnien....moja cukierki do szkoly zaniesie ,tu sie wakacje predzej koncza :)

Ile Ty masz dzisiaj lat? 27?

Do góry