Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Hej...
Maja po tych wczorajszych syropach charle jak gruzlik ...nie moge jej z takim kaszlem do przedszkola puscic :/ kurde......boje sie,bo to juz 4 dzien ,po tygodniowej przerwie pewnie znowu bedzie mega cyrk z jej strony z zostaniem .
Edysia dziekuje :* chyba bardzo szczerze ten promyk poszedl,bo cos slonce zaczyna sie u mnie przebijac
ale ta pogoda to z nami w ciu*a leci,ze tak powiem.........rano np. widze slonce-mysle ,dobrze jest bedzie pogoda a juz po dwoch godzinach slonca nie ma i pada :/ albo na odwrot,ledwo wstane jest deszcz a potem sie wypogadza.
Mateuszkowa to dobrze,ze jesz
i to i tak nie duzo,ja zjadlam wiecej 
Toxi a do kogo Ty jedziesz do Gdanska? do mamy tak?albo ? Ja tez jestem alergiczka .A Maja jak nam slonce raczy zaswiecic to reaguje na nie tez alergia ...no co sie dziwic ,skoro slonca mamy jak na lekarstwo.
Budze sie ,bede pozniej.
Maja po tych wczorajszych syropach charle jak gruzlik ...nie moge jej z takim kaszlem do przedszkola puscic :/ kurde......boje sie,bo to juz 4 dzien ,po tygodniowej przerwie pewnie znowu bedzie mega cyrk z jej strony z zostaniem .
Edysia dziekuje :* chyba bardzo szczerze ten promyk poszedl,bo cos slonce zaczyna sie u mnie przebijac
ale ta pogoda to z nami w ciu*a leci,ze tak powiem.........rano np. widze slonce-mysle ,dobrze jest bedzie pogoda a juz po dwoch godzinach slonca nie ma i pada :/ albo na odwrot,ledwo wstane jest deszcz a potem sie wypogadza.Mateuszkowa to dobrze,ze jesz
i to i tak nie duzo,ja zjadlam wiecej 
Toxi a do kogo Ty jedziesz do Gdanska? do mamy tak?albo ? Ja tez jestem alergiczka .A Maja jak nam slonce raczy zaswiecic to reaguje na nie tez alergia ...no co sie dziwic ,skoro slonca mamy jak na lekarstwo.
Budze sie ,bede pozniej.

(a narzekalam,ze nie mam znajomych 

ale wystraszyłam się wiatru i już jestem z powrotem.
a ja sama z nim do wieczora
nigdy nie miałam, a tu alergia i astma na tle alergicznym od 3 lat.