Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zwolnienie ma do 18.06 ale kto wie co będzie..

ja jeszcze wściekła jestem bo @ nadciąga i jak usiąde to odrazu jest litania co mam zrobić i już q....wicy dostaje, a jeszcze mi rzuci teksty że ma na sex ochotę, ja pierdziu..........toż to.. idiota mówie wam..ciekaw jak?! KUTERNOGA JEDEN!
WSZYSTKIEGO NAJJJLEPSZEGO 1oo Latek

- a ten - GRA - i nie będe teraz jadł.. jadłam sama..

kurcze,jakos wczesniej przeoczylam,sorki a to przeciez 18-nastka!!! wow
swietnie wygladasz kobitko,w ogole tak z klasa ,i napewno nie jak wiekszosc Twoich rowiesnic teraz...jestes taka ........elegancka jak na swoj wiek.Podziwiam i wielki szacun...nie tyle co za wyglad ale za calokrztalt,jestes madra i fajna dziewczyna i taka pozostan!!!
moj jak lezy z grypa to sie mnie slodko zapyta-kochanie zrobisz mi herbate??? niech juz ten Twoj nie udaje obloznie chorego a cieszy sie,ze to kiedys minie...bo co maja powiedziec ludzie na stale przykuci do lozka ? Ale co sie dziwic jak facet z katarem umiera a co dopiero po operacji...........
caly dzien leje ale od jutra ma byc ponoc lepiej,mam nadzieje...
przygoda z brazem niech idzie w niepamiec ,jeszcze do konca z ciecia nie jestem zadowolona ,no ale coz...nic innego mi nie pozostaje jak czekac az odrosna 
Ale nawet teraz czuję się pełna i chyba tknę coś po południu dopiero

tylko złoszczenie Ci zostaje.
Może jakieś zdjęcie ;-)
A niby tak dużo nie jadłam, wczoraj tylko pizza na kolację była nadprogramowa ;-) 

odegranie nie wchodzi w gre wkońcu mój ból jest UDAWANY I PRZEKOLORYZOWANY

pokaż sie teraz.. ja za to czekam aż sie przyciemnie troche..;-)