toxicstar
Fanka BB :)
Dzień dobry 
Jola, dziękuje.
Miło się słyszy takie rzeczy.
Gaja, a ja cały czas mam wrażenie jakbym z 10 kg grubsza była. : P
Editek, ja bym chciała mieć ciemny brąz. Raz sobie zrobiłam i mi się zmył, wcześniej miałam platyne to może dlatego mi się tak zmywa.
Kropeczko, tort wnosiła moja najlepsza przyjaciółka.

A ja dziś na 15 idę tatuaż sobie zrobić. Mam projekt, wreszcie się zdecydowałam, piękne M będę miała. : ) Zawsze chciałam mieć ale ja jestem lękliwa do tatuaży, z kolczykami inna sprawa.
I kupiłam karnet na siłownie, ja tu nie mam gdzie biegać a taki trening 3 razy w tygodniu dużo daje. Mam stepper i hantle i musze sie zebrać wreszcie i coś ze sobą zrobić. : )

Jola, dziękuje.
Gaja, a ja cały czas mam wrażenie jakbym z 10 kg grubsza była. : P
Editek, ja bym chciała mieć ciemny brąz. Raz sobie zrobiłam i mi się zmył, wcześniej miałam platyne to może dlatego mi się tak zmywa.

Kropeczko, tort wnosiła moja najlepsza przyjaciółka.

A ja dziś na 15 idę tatuaż sobie zrobić. Mam projekt, wreszcie się zdecydowałam, piękne M będę miała. : ) Zawsze chciałam mieć ale ja jestem lękliwa do tatuaży, z kolczykami inna sprawa.
I kupiłam karnet na siłownie, ja tu nie mam gdzie biegać a taki trening 3 razy w tygodniu dużo daje. Mam stepper i hantle i musze sie zebrać wreszcie i coś ze sobą zrobić. : )
a nie stała pensyjka co miesiąc.

Jak my wszyscy prócz Miłosza na jelitówkę chorowaliśmy to jak myślisz kto był najbardziej chory????? Najlepsze było to, że 2 dni skakałam koło niego, spał cały czas prawie i go nie budziłam, po 2 dniach on się czuł lepiej i mnie chwyciło z Olką i co? Jak dziecko zarzygało pokój to ja z dreszczami i gorączką na czworaka - bo nie miałam siły stać- czyściłam podłogi, zmieniałam pościel itp bo mój pan mąż się brzydził
z czarnego do platyny??
i tez najwiecj roboty latem tak wiec urlop planujemy cos wrzesien-pazdziernik a 6 .10 mamy 5 rocznice slubu to sie cos wymysli moze ;-)
.
pochłonęłam 400 g