M
Mateuszkowa
Gość
Gaja ale chyba nie pada u wszystkich ? .. co do skóry to dbam dbam..teraz miałam tylko pare takich wypadów bez faktora co by szybciej się zesmażyć, ale juz z tym skończyłam
EDitek wow! u nas było podobnie na wieczór zebrała się burza, była boska!! grzmiało, błyskało co chwile..
Jolek szkoda mi słów na to!!! bez komentarza! ciekawe co by było gdyby to oni znaleźli sie w takiej sytuacji!
a ja kocham moje nowe auto..! jest boskie, mogłabym je mieć zamiast faceta
jeździ się bajecznie, chociaż nieudolnie wciskałam lewa nogę w podłoge szukając sprzegła hehehe
i nawet wyjechałam za pas startowy a to duże osiągnięcie jak na 1 raz bo pomimo jazdy fordem odwazyłam się wyjechac tylko raz.. a tu proszę 

spadam na bób
buzi :*
aha prosze o && bo jutro mamy szczepienie na 8.30 -_- oby obyło się bez niczego później
EDitek wow! u nas było podobnie na wieczór zebrała się burza, była boska!! grzmiało, błyskało co chwile..
Jolek szkoda mi słów na to!!! bez komentarza! ciekawe co by było gdyby to oni znaleźli sie w takiej sytuacji!

a ja kocham moje nowe auto..! jest boskie, mogłabym je mieć zamiast faceta
jeździ się bajecznie, chociaż nieudolnie wciskałam lewa nogę w podłoge szukając sprzegła hehehe
i nawet wyjechałam za pas startowy a to duże osiągnięcie jak na 1 raz bo pomimo jazdy fordem odwazyłam się wyjechac tylko raz.. a tu proszę 

spadam na bób
buzi :*
aha prosze o && bo jutro mamy szczepienie na 8.30 -_- oby obyło się bez niczego później

oby Was już opuszczało to dziadostwo bo coś ponad tydzień chyba już się męczysz?

podziwiam - mi by się nie chciało skakać od samego rana