Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Taraz najlepiej powiedzieć że to korzonki...a może jednak korzonek co 
Cześć dziewczyny, mogę do was dołączyć?
Aktualnie jestem na diecie i zmagam się z okrutną ilością kg![]()

jak mam być całkiem szczera to tak... a ciii bo aż wstyd.nadalka jak najbardziej, my tutaj juz razem sporo zrzuciłyśmy i jeśli tylko wytrwasz w regularnym wstawianiu sie nam na wątek na pewno dasz radę.
Napisz cos więcej, ile masz lat, skąd jesteś, z jaka ilościa kg się zmagasz, jaki cel chcesz osiągnąć, czy nadmiar kg to efekt tego słodkiego balastu zwanego dzieckiem ?????
I co zamierzasz w tym kierunku zrobić? Czy masz jakąś dietke już w głowie, ćwiczenia? Pisz, pisz
Jolek Maks wtedy bajki ogląda gdy ja ćwiczęNie ma chłopak wyjścia, już sie nauczył, że mamie sie nie przeszkadza wtedy
![]()

i jak mogłaś tak pomału sprzątać 

ale postanowiłam, że ......... zrzucę ze 2-3 kg i wzmocnie mięśnie tu i tam.. ;> 
;-)
mój znowu ze mną razem ćwiczy staje kołomnie i próbuje podskakiwać i kręci się heheh
a moze jakieś mniejsze były te delicje heheh
...