reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no to fajnie Cię Maks urządził -_- jak znam życie to nici z drzemki w ciągu dnia ?? pochwal się kolorem.. ja idę dopiero przed świętami bo kasy brak :/ :/

kochana jeśli miałabym u fryzjera robić to też by kasy nie było, zresztą nigdy nie farbowałam u fryzjera - a tak farba 17 zł i w kieszeni jest hehe ale blondy to pewnie inaczej. Drastycznie nie zmianiem tylko z ciemnej czekolady w odcień bardziej kasztanowy wskoczyłam, poczekam az łeb wyschnie i zrobię forkę z parchem na ustach hehe.

Jola to przynajmniej wiesz, że wypychacze by ci urody nie dodały hehe

reklama
Cześć:-)

Ja właśnie prawie zawsze farbuję u fryzjera wychodzi mi co jakies trzy miesiące i odrazu podcinam. Płacę jakieś 80 do 100zł zależy co robię także podzielić to na 3 to nie wyjdzie wcale tak duzo. teraz ide przed świętami i będę ściągać kolor bo już mi się znudził ten czarny i chce taką czekoladę jak Gaja miała.

Gaja no pokaż się pokaż w nowym kolorku :tak: A te usta to może z zimnego wiatru mój tez ma i smaruje haskovirem i ładnie się goi.
Mateuszkowa a to Mati chory czy przeziębiony czy tylko katar ma? Na poowietrzu to zawsze inaczej sobie pooddycha.
Jolek to co za baba człowiek się martwi czeka a ta nawet recepty nie wypisze:crazy: powodzenia u dentysty:tak:.
Edysiek nawet tak nie pisz:-);-)musisz jeszcze mnie zmotywować bo ja coś za mało chudnę;-).
Jolitko nie gadaj że masz duzy nos ;-) wiesz ile ja mam duzych rzeczy :-D

O ja mały wylał herbatę na fotel i jeszcze sobie to wciera :wściekła/y:no nieeee!!!

Maks dopiero wstał po nocnych ekscesach :szok::szok::szok:
Więc dopiero wieczorem uśnie i dobrze :)

Ja zdążyłam poćwiczyć, w piecu napalić, pozmywac gary, przewertowac neta pofarbowac włosy a on jeszcze spał:baffled:

my już po spacerze, byliśmy z godzinkę, mały sie wylatał, zaliczył gębę w ziemi - kurtka cała w błocie, bo szedł do koparki :dry::dry:

zrobiłam sobie jajecznice z 3 jaj bo miałam ochote :-D:-D

Gaja ale jak ja farbuje raz na 3-4 mce to wychodzi podobnie jak pisze Editek, a poza tym już chciałam przyoszczędzić i same wiecie jakim się to jajem skończyło :/ także.. :/

Editku katar miał ale i ja się źle czułam :/ miałam temp. więc nie wychodziłam bo taka pogoda też beznadziejna, i jak herbata ??? wyschło?? m oj wczoraj wziął krem bambino i wtarł w moje spodnie ( dobrze, że dresy ) a później jak przy nim ścierałam to ze spodni rękami to ten tymi umazianymi w dywan -_-

Witam :-)
Już nie będe wiećej głupot pisać ;-) dziękuje, że ciągle mnie chcecie.

Ja w pracy, oczywiście niewysoana i własnie kawę piję. Może kiedyś znowu znajde więcej czasu. Choć właściwie to lepiej nie mieć za dużo czasu, co by o głupotach nie myśleć.

W markecie byłam w czwartek po pracy, raz dwa i po zakupach a i tak w domu byliśmy dopiero po 19.
Moje dziecko oczywiście już dorwało gazetkę z zabawkami i wybiera co by chciała. Oczywiście do gwiazdki pewnie jeszcze kilka razy zmieni zdanie.
My na mikołaja raczej nie robimy prezentów, zawsze tylko paka ze słodyczami i jakaś drobnostka. Tak na słodko, a jeszcze w szkole też mają paczki. Dopiero na gwiazdkę kupujemy większe prezenty. Ja kupuję tylko i wylącznie zabawki, bo dla mnie na gwiazdkę inne prezenty nie maja racji bytu, to ma być radość dla dziecka.
I od tamtego roku córcia wie, że to rodzice i inni kupują prezenty, nie ma mikołaja :-p I oczywiście od razu uświadomiła swoją młodszą kuzynkę.

Ja też już muszę zafarbować włosy, bo już widziałam siwucha :szok: eeeh starość nie radość ;-)

Widze,ze nie tylko Edyta ma poczucie,ze tu nie pasuje ...:sorry2::-D rozmowne ostatnio jestescie,ze hoho!

Co do farbowania to ja musze zrobic odrosty tylko...nie chce calych wlosow by ich niepotrzebnie nie niszczyc.A te moje super kosmetyki,rekonstruktor i hydrator joico to dziala dopiero po dluzszym czasie ... np. jak kilka razy pod rzad umylam tym wlosy to byly juz oslabione,zaczely wylazic mi garsciami...dopiero jak je odstawilam i zaczelam uzywac normalnych szamponow to zauwazylam,ze wlosy sa lepsze...:sorry2:

Ja bylam na zakupach,wrocilam wstawilam pranie i trzeba by troche chalupke ogarnac :dry: mam dosc moich 100 kwadratow,naprawde ...male mieszkanie chyba mozna szybciej ogarnac.

Edyta tylko i wylacznie zabawki...a co bys kupila 17-letniemu chlopakowi:confused2: i 13-letniej dziewczynie? nie chce im dawac kasy,zeby to nie wygladalo,ze ciotka z niemiec przyjezdza i z kasy wyskakuje :-D ale tez nie mam pomyslu co im kupic... :confused: najlepiej chyba jakis ciuch? tylko,ze im tata z Angli firmowki przywozi...a ja juz tyle mam tych prezentow do zrobienia,ze nie stac mnie jeszcze na dwa ciuszki po 50 € :no: tymbardziej,ze jeszcze mam dwoch braci (17 i 19 ) :baffled:

reklama
Jola ?? " Widze,ze nie tylko Edyta ma poczucie,ze tu nie pasuje ...
sorry2.gif
laugh.gif
rozmowne ostatnio jestescie,ze hoho! "
to zaraz każda napisze, że tu nie pasuje
i ja też :-p:-p:-p

chyba, że chcecie, żebyśmy Was błagały to inna sprawa :-D:-D:-D:-D tak wiec błagamy nie odchodźcie :-p:-p:-D:-D

wpadnę później, pa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry