Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie to tylko tyle co spacerem z 15 minut mały był dziś , starczy mu bo nie wychodziliśmy tydzien
dziwne mam dziecko, a najlepsze jak wyszlismy a pielęgniarka za nami szła po coś do rejestracji a on do niej " nie sio!" heheh potem gorączkował a do tego marudził że mnie normalnie cos trafiało przeszło mu dopiero w sobotę. Więc korzystając z ladnej pogody pojechalismy na wieś maly się wybiegal i wybawil, wczoraj tez na spacer i tak zleciało do dzisiaj hehe....
.
Poszłam wypłacic pieniądze do bankomato banku T. jest na drugim końcu miasta i co? Nieczynny to pomyślałam, sobie że w sumie zrobie spacer i pójdę do drugiego, który jest od tego pierwszego oddalony o troszkę - wybrałam krótszą drogę i co? Policja jakąś chyba obławę na kogoś robiła, zablokowali ulice i kazali mi się cofnąć, już mnie szlag trafił ale dobra idę, dowlekłam się do drugiego bankomatu i co? nieczynny
I musiałam się wrócić spowrotem do centrum do swojego bankomatu (bo tam mam zawsze kaskę na końcówkę m-ca). Aż mi sie już spaceru odechciało normalnie ale tylko w tym banku wiecznie problemy z bankomatami mają
W żadnym mi się nie zdarzyło tyle awarii, braku kasy w nich oraz braku połaczenia z serwerem co u nich (PeKaO s.a. taki z żubrem)

u nas tez często zdarza się, że bankomaty są nie czynne ale zazwyczaj wiem który może zawodzić .. -_- no i mam tego przypuszczam znacznie wiecej.. 

no i z dietą może to ta pogoda, ten nastrój i tak się to zbiera do kupy, że się nie chce.. co do auta to ja się bałam, że jakiś glupi dziad będzie od tego auta, że będzie chciał policje wzywac :/ ale co by mu to dało to nie wiem.. w każdym razie trudno stało się..