M
Mateuszkowa
Gość
Edytko u nas alma taka sama droga jak inne sklepy - coś ma taniej a coś ma drożej i podobnie wychodzi
uwaga bezbłedny tekst P
" a co ty takiego robisz??? to ja cały cza sprzatam, pomagam [...] pieluchy wynosze do kosza "
nosz kochane
POMNIK STAWIAMY
nigdzie pojechac nie mogę bo się nie zajmie Matim
powiedziałam co myślałam i ze 20 razy przychodził i mówi, że zostanie, mam to już.. powiedziałam mu, że pojade po 17 jak SKOŃCZY PRACOWAC!!!!!! autobusem i ie będzie mnie ze 3 godziny
uwaga bezbłedny tekst P
" a co ty takiego robisz??? to ja cały cza sprzatam, pomagam [...] pieluchy wynosze do kosza "
nosz kochane
POMNIK STAWIAMY
nigdzie pojechac nie mogę bo się nie zajmie Matim
powiedziałam co myślałam i ze 20 razy przychodził i mówi, że zostanie, mam to już.. powiedziałam mu, że pojade po 17 jak SKOŃCZY PRACOWAC!!!!!! autobusem i ie będzie mnie ze 3 godziny
a ile sie nagadal przy tym że ho ho
Wczoraj jak mu powiedziałam, że wysiadam przy Maksie jęczącym itp, że mógłby się nimi zająć bo brak mi energii stwierdził, że jakis podział ról w domu musi byc zachowany. A jak chcę to moge przynosić drzewo i na wiosnę jae załatwic i porąbać a on z dziećmi będzie w tym czasie siedział ...... taaaaaaaaaaaa. Powiedziałam, że ok będe rąbać a jak wrócę z podwórka to wyciągam stopy i mam wsio w doopie tak jak on - mina bezcenna
I tyle.
powiedziałam mu: w domu to albo na l4 albo z pracą do firmy niech spada