reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@ - ee tam bez stresu prosze ;-) wiem ze to nie wizyta u kosmetyczki ale pozniej bedzie bosko - nie bedziesz musiala o NICZYM myslec.. :sorry:
anulka - dzieki, no ale goraczka u malucha to dla mnie wielki niepokoj.. dzis mamy wizyte domowa - niech zobacza co i jak.. co do peelingu bo mnie to zawsze zastanawia - jak bede go robic czesto ( co 2 dzien najlepiej? ) to czy pozniej jak przestane skora mi sie nagle dramatycznie nie pogorszy ??

dzis 8abs za mna i chyba tyle , @ zawitala wiec nie mam ochoty na nic wiecej ..ble.....

reklama
ja się witam,
tylko napiszę, żem wczoraj poćwiczyła solidnie:tak: w ramach pokuty za maminy obiad - dziś w planach dodanie 8 abs jak młody uśnie:-D

a gdzie to toxicstar? mama przyjechała i nam sie pod ziemię zapadła:-p

Mateuszkowa skóra bez peelingu będzie po prostu szara , matowa i szorstka po prostu. I taka napewno sie zrobi gdy przestaniemy uzywac jakiegokolwiek peelingu. To jest tak samo gdy smarujemy ręce kremem a gdy przestajemy przez pare dni to ona wraca do swojej szorstkosci ze względu na nie ścieranie naskórka .

poćwiczyłam tą 8 abs ale stwierdzam jedno, mam za słabe mięśnie zarówno brzucha jak i karku, myślałam że kark mi z bólu odpadnie, na razie chyba skupię się na zwykłych brzuszkach aby wzmocnić mięśnie a potem zacznę tę 8 abs:zawstydzona/y:

hejka, moi pojechali na basen ja ze względu na @ niestety nie moge, jakos tampony mi chyba nie zagwarantują spokoju ze cos mi sie wyleje, a leje sie tak ze masakra:wściekła/y:, na kijki ide wieczorem bo rano mnie napierdzielał brzuch , juz jestem uzalezniona od tego chodzenia.
Na obiad mam warzywa i piers z kurczaka , popijam wlasnie ocet jabłkowy , a na kolacje serek wiejski . Choc za batonika oddałabym ...duuuużo.masakra jakas - az sie trzęse na widok czekolady pokazywanej w tv no bo w domu nie posiadam własnie po to aby mnie nie kusiło.

anulka - pijesz ocet ??? dziala to ? tez bym wyszla ale jakos -20 mnie zniecheca.. brrrr.......

ja na drób patrzec już nie moge i nie mam koncepcji na gotowanie, dzis zjadłam talerz zupy i tyle. Chodzi za mną szpinak i chyba sobie zrobię jeśli w ten mróz w ogóle sie ruszę do sklepu:confused2:

Jolit@84 i jak tam po wizycie ?

Anulka16 ocet jabłkowy :szok: a to można pić bez szkody dla zdrowia? Wiem, że w tabletkach jest ale o piciu nie słyszałam :eek:
Ja obecnie nie stosuję żadnych suplementów, choć zastanawiam się nad jakimś fat burnerem :hmm:

Mateuszkowa i jak synek, był lekarz?

Gaja23 ja też 1 dnia nie czułam szyi po abs :tak: a mięśnie brzucha czyłam przez następne 2 dni. Zobaczysz dzień, dwa i będzie lepiej.

Ja właśnie zjadłam rosół, na jutro jeszcze mam mięsko z rosołu, to nic nie robię.
Dzisiaj rano było u nas -22 i samochód mi nie odpalił :wściekła/y: Mamy jeszcze stary, ale też nie chciał, dopiero męża obudziłam, to ten stary jakoś zaskoczył. Tylko się zastanawiałam, czy mi bezyny wystarczy bo on dawno CPNu nie widział :crazy: no ale jakoś dotarłam do pracy i z powrotem.
A jeszcze K. musiał jechać do dentysty bo mu plomba wyleciała i poszło ponad 200 zł :wściekła/y:

Toxicstar gdzie jesteś?

reklama
edysiek - tak byl lekarz, maly ma klasyczna 3 dniowke dzis w poludnie go wysypalo i do tego zapalenie spojowki 1 oczka..ale dla mnie to byla jego 1 choroba wiec sama wiesz.. :sorry::sorry::sorry:

zjadlam tort, no co mam imieniny :p to moge chyba?? waga ciagle taka sama, mam wrazenie ze bez glodowki nic nie wskoram!!! a nie jem wcale duzo..
moze zapisze to sobie i podlicze kalorie?? moze tak jutro zrobie..albo jeszcze dzis..

Do góry