• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hmm.. wiesz, nie znam matki trojga dzieci , która wyglądałaby tak szczupło, byłaby tak zadbana i robiła by coś ze sobą( a znam takie, które mają trójke i więcej ..)
no przypomnij sobie swoje brzuchy z 9 mc ciąży, no???? no to widzisz, cieszmy się, że nie nosiłyśmy bliźniaków ;D i że ta skóra jednak troche wróciła na miejsce a nie sflaczała jak balon :P

a myślałaś żeby pas wyszczuplający nosić ? pewnie już by Ci nic nie wyszczuplił ale możena psyche podziała? ( chociaż jak ja nosiłam to zauwazyłam, że skóra się układała inaczej, lepiej a nie tak jak od spodni odgnieciona )

reklama
No właśnie nie wiem, bo to moje zaniedbania tez z wcześniejszych lat są i mam za swoje:-p Tylko krępuje mnie to, nie wiem dlaczego ale tak jest:-(
Z pasem pomyślę ale tez mniej w to wierzę nie po tylu latach ;) Ale fakt ja w ciążach i brzuch i cielsko miałam, przynajmniej w dwóch pierwszych:baffled:
I dziękuję za miłe słówka, staram się dbać o siebie, nie chcę wyglądać jak fleja, zwłaszcza, że teraz już latka lecą:-p

bo potrzebna jest terapia szokowa:
basen w bikini i wtedy zobaczysz, że Ty wyglądasz lepiej niż 50% babeczek... jak widzę nieraz takie grube, młode , dziewczyny, bez wstydu chodzące w za ciasnych szmatach to aż mnie mdli.. a Ty się przejmujesz :-p

Eeeee byłam już w aquaparku w bikini !!!!!!:-p Ale w innym mieście hehe, nie patrzałam na nikogo i szłam wyprostowana i dumna (trzeba stwarzać pozory), przepłynęłam 20 długości basenu, poszalałam z dzieciakami - fajnie było jednym słowem :) Ale mało ludzi i dużo miejsca do zabawy:tak:

Ale tu na swoim gruncie już taka odważna nie jestem, może dlatego, że tak wiele osób kiedyś mi dokuczało, T. miał głupie docinki że ja chyba w kolejnej ciąży jestem itp, więc jakoś w mózg mi się to wbiło:baffled:

No to zazwyczaj są mi mało znane osoby, raczej te które znają np jakąś moja koleżankę czy coś w tym stylu. Ale właśnie muszę zacząć doceniać siebie, przecież gdybym tak pracowała zawodowo jak nad swoim ciałem to pewnie gdzies koło stanowiska dyrektorskiego bym wylądowała albo kierowniczego hehe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry