reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editku a to tanio!! ale ja w sklepie widziałam komplety po 150-200 także jakoś nie po drodze mi było hahahaha. mały ma tylko pieluche na noc, ale to z naszego czystego lenistwa :zawstydzona/y:bo my wstajemy później niż on z 30 min...heh :p

reklama
hej
posłałam Mateo do przedszkola, ale jestem zestresowana :szok::szok::szok::szok:
siedze jak na szpilkach!

na weselu sie wybawiliśmy, chociaż nic nie rpzebije naszego - no sorry, ale to kmnt nie tylko nasze :-D , szybko się zaczęło kończyć bo ok 2, panna młoda nawet oki :-D , jak będę mieć zdj to wrzuce, bo poszlam sobie na pełen makeup u do fryzjera więc wyglądałam jak nie ja :-D

helol,

Mateuszkowa- to dobrze ze wybawiliscie sie na weselu, mi tez z wesel na ktorych bylam moje najlepiej sie podobalo :-D

a mojemu M. znowu dysk wypadl, ja pierdziele to juz drugi raz w przeciagu pol roku, zalamac sie idzie. Znowu zastrzyki sie zaczna a potem rehabilitacja ehhh

Mlody kaszle, bylam z nim wczoraj u lekarza,oskrzela, pluca wszystko czyste, kazala mi mleko z miodem dawac- no ekstra rada od lekarza ehhhhhh

A za oknem to plucha na calego deszcz leje, wieje jak na uralu i 12 stopni do tego

To sobie ponarzekalam :sorry:

Milego dnia babeczki

hej dziewczyny co tam u was?
zaczął się rok szkolny i każda w rozsypce pewnie :p My już pomału wdrożeni, Miłosz już w tym tyg kartkówke i sprawdzian ma. Także od razu z grubej rury lecą. Olka też już w miare ok, tylko szkoda, że zimno się robi bo ta chce chodzić w sukienkach a tu kurcze chłodno :/ No póki w szkole będzie siedzieć to ok ale na boisko to zdecydowanie nie pora na sukienki a jeszcze jak ona lubi się rozebrać:baffled:

Także siedzimy sobie z Maksiem, jest cicho i przyjemnie jak reszty nie ma, nikt się nie kłóci itp :-D

Helol,

u nas po staremu, praca, przedszkole, obowiazki domowe i tak sie kreci...

ja dalej walcze o zgrabne cialko, sa sukcesy, minus 2 cm w talii ( to chyba ten hula hop, tak mysle), a na wadze minus 3 kilosy, takze motywuje mnie to do dzialania :tak:

a gdzie reszta babeczek sie podziewa??

Hejka:-) watek nam umarł:baffled:, ale może jakoś uda się przywrócic go do życia zwłaszcza, że idzie zima heh
U mnie ostatnio ciagle choróbska oczywiście Olek, od 1 wrzesnia byl 3 razy w przedszkolu najpierw miał zapalenie oskrzeli dwa tygodnie a póxniej oczywiście ospa i tak kolejne dwa tygodnie, teraz juz jest zdrowy ale nie daje go narazie do przedszkola bo chce go zabrać do allergologa.
Moja dieta róznie jak się tydzien trzymam tak w weekend odpuszczam i tak w kółko normalnie moja silna wola jest zerowa:baffled:
Jedynym plusem jest to ze codziennie pije zieloną herbatę po kilka kubków i łykam błonnik z ananasem.
Jak zaglądacie to odezwijcie się laski:-)

hej..

nosiłam się, żeby coś napisać, ale jak widziałam, że nikt nie pisze to po co :-p
mam fajną apke na tel nazywa się "noom" licze kalorie, ćwiczenia, itp. bardzo pomocne :-)
na wadze zobaczyłam 65,4 kg :D czego nie widziałam chyba od 3 lat!!!!!! także.. :D:D

Editku mój chodzi do przedszkola, ale z katarem :baffled: jak złapał w 1 tyg wrzesnia tak ma i ma.. doszedł kaszel, mamy syr0opy bo jest czysto osłuchowo... tylko te gluty -_- jakby smarkał to by zeszły. zresztą potrzymam go w dpomu, wroci i przylezi z katarem, więc co za różnica - niech chodzi :p taki sezon, póki nas nie wywalają do domu to jest ok ;D

Hejka:-)

Dorcia mój narazie nie chodzi ale juz zapowiedzialam że katar nie katar i tak będzie chodził bo w domu to można z nim zwariowac mimo ze codziennie wychodzimy gdzieś:wściekła/y:. Gratki wagi :tak:. Zobacze sobie ta aplikacje zaraz:-).
A jak tam poszukiwanie pracy? Ja mam już zalatwioną ale niewiem od kiedy dokładnie jeszcze a co najlepsze na fitnesie bo u nas nowy otworzyli:-D napewno się przyda bo pracownicy mają darmowe karnety:-D:tak:.

edit:
Widziałam ta aplikację fajna jest tylko ja nie mam androida tylko windowsa :/

Ostatnia edycja:
reklama
ehh i ja w końcu musz esie wziąć za siebie:D póki co zaprzyjaźniam się z Dukanem - jesz ile chcesz ale ta monotonia mnie dobija:) wiec pewno swoje 20 kg stracę na diecie 1000 kcal ... :D zazdroszczę Wam Dziewczynki efektów, ale i gratuluję:)

Do góry