reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

He he Gaja :-D:-D:-D

Mateuszkowa
no ja odkąd pamiętam byłam posiadaczką dekoltowego rowka, ale kiedyś o lubiłam teraz nie koniecznie :(

Mega no nie ma co narzekać :-D
A to może pora zmienić pocztę, może we Włocławku nie będziesz stała 40 minut :-D

reklama
z moim szczęściem to 50 min.

kiepski mam dzień,no mówię wam.
wypiłam kawę ,ale nic nie pomogla.

mała lepi ciastoliną na podłodze.Jeszcze skrobanie mnie czeka.Wyniosłam już toto na strych,ale i tak wynuchała

Ech a jak ja czytam o tych waszych rowkach to mi się od razu humor poprawia..nawet o katarze zapomniałam przez chwilę:)
Doope muszę ruszyć bo M z roboty wraca a ja dalej na gaciach latam.Obiad nie gotowy:/ Do Rossmanna się muszę ruszyć też ..ech jak mi się nie chce:/

kochana,wyciągnij odkurzacz na środek,naszykuj mopa z wodą.Ja usłyszysz zgrzyt klucza w zamku to rzucasz się na mopa,szorujesz podłogę i opitalasz męża jak będzie się przeciskał,że sprzątnął by ten odkurzacz a nie łazi po mokrym.Trochę szacunku dla twojej pracy:-):-):-) potem to już zje byle co na obiad i może będzie miły nawet;-)

Gaja ja już nie licze tych rowków co mi sie robią po bokach brzucha jak sie schylam czy siadam :-D

Jolek a czemuż to????
a co będziesz szła jak leje ;D
Mega ja nawet ustrojstwa nie kupuje poki co, ale wiem , że tez mnie to czeka :cool2: mój ostatnio porysował moim telefonem!! ściane!!! sa czarne krechy a obudowy jakby mniej ..

Laski jakie macie łóżka dla dzieci bo mój przestaje się mieścić w łóżeczku!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam obydwa z ikei.Jedno takie drewniane,zwykłe z pieskiem i kotkiem i barierką z jednej str. a drugie takie metalowe czarne,które sie powiesza i zmniejsza.Takze u mnie bez szału w tym temacie.

He he Mega podłogę mam posprzątana:):)

Mateuszkowa bo te duże dojki nie są takie fajne...

My jeszcze w łóżeczku śpimy :)

Mega własnie patrzyłam na to ikeowskie z psem i chyba na nie się zdecydujemy, nie oszukujmy sie wyborów nie ma!!!! a to co mi się podoba to kosztuje tysiaka!

Jolek no my też ale zostaje już niewiele miejsca ;-)))

Mateuszkowa my się jeszcze mieścimy ale wyciągane są tylko dwa szczebelki i jeszcze trochę to problem będzie z wyjściem lub wejściem :eek:

reklama
to z tym pieskiem jest u mnie 6 lat,drugie dziecko w nim śpi,tylko nowy materac dokupiłam i jest ok.Materace też mam z ikei,ale te takie troche lepsze.

ja gratów takich drogich nie kupuję,bo lubię wywalać i mi nie szkoda wtedy

uciekam,bo mam dużo dłubania a dziecko domaga się akurat mojego kompa

Ostatnia edycja:
Do góry