reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ja wybrałam tą z jęzorkiem na wierzchu:) Taka zadziorna mi się wydała:) Czekam aż mi nasza koleżanka zrobi:)
Mieliśmy wyjść do lekarza ale młody mi usnął. Może i dobrze bo śnieg tak sypie że szok. Pójdziemy jak dzieć wstanie.

Edyśku zumbować zaczęłaś, to super:) Moja siostra jakąś tam zumbę ćwiczy i jej mała córka cały czas chodzi "zumba to na zumbę tamto.." ech już słuchać tego nie idzie.

Gaja ty może zrób sobie kurs jakiegoś instruktora fitnessu, połączysz przyjemne z pożytecznym.

Mega a w jakim wieku masz dzieci?

reklama
Dorcia super czapa :-) zamówiłam też dla swojego tylko niewiem co na to Mega hehe;-):-D
A ty Jolek jaką wybralaś??? O już doczytałam hehe
O matko mówisz ze sypie mam tylko cicha nadzieję że do mnie nie przylezie już snieżyskoo:baffled:;-)

Mega stajesz sie sławna kobieto!! ;D

Powiem tylko, że czapka jest baaaaaardzo starannie wykonana. nie jest to jakis flak, ktory rozciąga sie w rękach jak sie go weźmie :tak: Mega a jak Tobie się widzi na moim synku ? nie mała? do jesieni pewnie nie miałaby szans dotrzymać ;-)

a u nas sucho, nie pada nic. jakieś 0 stopni tylko..

Jolek ja jeszcze myślałam o sowie :D

Editku sypie tak ,że świata nie widać.

A wiecie co to za paczka wczoraj została do mnie nadana...produkty DO RE MI dla Igora Doremi

Dorka sowa mi się też spodobała ale obstawiałam bardziej jęzorek albo myszkę:)

Jolek ale super! ale już sie nie da ankiety wypełnić
macie jedzonko na dni bez obiadu hehehe ;D przydałoby mi si,ę ;-)

Jolek a co tam mialaś w tej paczce? same słoiczki i soczki?
A ja bym chciała tego pieska niebieskiego tylko bez troczków:-)

te czapy są śliczne, widziałam bloga :)

A ja właśnie obiad już jem bo Olka już z głodu mi umierała to musiałam już zrobić i machnęłam sobie 1/2 torebki ryżu z cieciorka z puszki:-p Totalnie nie mam ochoty na mięso - bleee, wczoraj zjadlam i mi stało do wieczora w gardle:baffled:

jolek żeby to był czas i pieniądze na to:-p

patrzylam na prognoże i dopiero ok 20.03 ma byc cieplej
kiedy ja zaczne biegać :/ :/ lato mnie zastanie hehe

Gaja a ja dziś bez obiadu tak mnie zemdliło po 4 kostkach czekolady bleeeeeeeeeeeee a mowiłam, że już kończe z tym a widzisz..

rany to 3 jest the best:-):-):-):-) jaką ma minę:-)

laski łeb mnie znowu boli.Przewlekłam małą po mieście i teraz lezy plackiem przed tv;-)
kto mnie pytał ile lat mają?nie pamiętam kto,ale mają 8 i 3,5
w sensie dzieci tyle mają

i coś jeszcze miałam napisać i zapomnialam co

aaaa co można jeść jak nie można nic jeśc?
co wy jecie?
bo staram się nie jeść chleba,więc co?????????????????

i jeszcze zauważyłam.Jestem normalnie WDROŻONA :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mega możesz jeść wszystko tylko się tym nie obżerać, rezygnowac tylko z tłustego i smażonego :) Chlebek zmienic na razowy lub graham :) I zawsze jakimś twarożkiem wiejskim zapchac się możesz to tylko 150 kcal w opakowaniu :)

A ja jeszcze dorzuciłam sobie różnorakie brzuszki jak Maks spał a ja leżałam na kocu przed tv i stwierdziłam, że sobie pooglądam i pospinam troszkę te fałdki :):-p

Do góry