Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje drogie! Ja byłabym bardziej za obserwowaniem swoich dzieci niż niań... Po dziecku prawie zawsze widać,że dzieje się coś złego..rodzic jest w stanie to dostrzec - wtedy oczywiście użyłabym kamery! Ale bezpodstawne ''podglądanie'' pracy niani jest dla mnie dziwne...Być może jestem zbyt naiwnaA nie martwisz się, że gdyby było coś nie tak to dziecko może i tak nie powiedzieć, bo będzie tak zastraszone? Wiem, że to są najgorsze scenariusze, ale takie rzeczy się zdarzają... Ja się chyba tego najbardziej boję, że jak już wrócę do pracy i zostawię dziecko z obcą osobą to zanim pójdzie do przedszkola to coś może się stać, a ja za późno zareaguję...
Nagrywanie swojego PRACOWNIKA bez poinformowania jest niemoralne.
Tak, wiekszosc nian jest w porządku ale zdarzaja sie i takie przypadki: Jolanta - niania z polecenia Szczecin - YouTube gdzie niania praktycznie rzuciła dzieckiem o podłogę. Przecież mogła mu zrobić krzywdę!
O Boże, jakas nienormalna! Ni stąd ni z owąd rzuciła tym chłopczykiem jednoczesnie sugerujac mu że sm się przewrocił. Mam nadziej, że została za to surowo ukarana.
Też miałam problemy z nianią i kontrolowałam jej pracę za pomocą rejestratora ukrytego w stacji pogodowej: REJESTRATOR Z DETEKCJĄ RUCHU UKRYTY W STACJI POGODOWEJ | Alfatronik - Dowiesz się więcej nie wszystko co robiła było idelane, wiele bym zmieniła w jej podejsciu do dziecka i pracy, no ale jednak w żaden sposób nie można porównać jej zachowania do tego niani z powyższego filmiku.