potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Pola, skądś znam te próby "mówienia"
.Czasem faktycznie mam wrażenie, że Oliwka już zaczyna wypowiadać pierwsze wyrazy
.Coś jakby 'nie' słychać, a mój facet to raz nawet usłyszał 'tato'
(wiadomo,jak bardzo chce się coś usłyszeć to na pewno się usłyszy;-) ).Ale raz, jak Potworek obudził się nad ranem,coby trochę sobie pogadać i popiszczeć, to z uporem maniaka powtarzała 'kaaaaaa...kooooooo', uśmiałam się wtedy nieźle, nawet nie byłam zła, że zostałam brutalnie obudzona o nieludzkiej porze, jaką jest 4 nad ranem.
Z obrotami to zaczyna już cudować (chyba jej się znudziły takie "zwykłe"), np. łapie się za stopy i próbuje obrócić się na brzuch (tylko ciekawe jak ona chce tego w taki sposób dokonać
).
A wczoraj to zawisła mi na przewijaku.Zmieniałam jej pampka,a ona oczywiście wygibasy, no i w pewnym momencie jedna połowa Oliwki była na przewijaku, a druga z niego zwisała
.

Z obrotami to zaczyna już cudować (chyba jej się znudziły takie "zwykłe"), np. łapie się za stopy i próbuje obrócić się na brzuch (tylko ciekawe jak ona chce tego w taki sposób dokonać

A wczoraj to zawisła mi na przewijaku.Zmieniałam jej pampka,a ona oczywiście wygibasy, no i w pewnym momencie jedna połowa Oliwki była na przewijaku, a druga z niego zwisała